2011. december 6. - Archívum

VV5: Annamari örökbe adta 3 éves gyermekét

2011. december 6. 20:45.

annamari A Való Világ 5 fura lánya vasárnap este párbajvesztesként hagyta el a villát. Annamari számított arra, hogy titkokkal teli múltja nem lesz többé titok a nyilvánosság előtt, ám ami a kinti életbe fogadta, nagyon felkavarta, hiszen előítéletekkel kell megbirkóznia azért, mert örökbe adta kislányát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Cipősdoboz koncert: segíts és szórakozz!

2011. december 6. 19:42.

ciposcoboz A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Rádió  idén is megrendezi a Cipősdoboz koncertet, ami 2011. december 19-én 19 órától lesz a Papp László Sportarénában. A Magyar Rádió Szimfonik Live különleges produkcióinak köszönhetően a közönség kiválóan szórakozhat, és megünnepelheti azt, hogy ismét több ezer gyermek karácsonya lesz szebb, hála a nagylelkű adományozóknak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene |

Még több: :

Összeírják a hadköteleseket

2011. december 6. 19:16.

honvedseg Minden hadköteles korú magyar férfit nyilvántartanak ezentúl – derül ki a parlament hétfőn elfogadott törvényéből. Bár a gyakorlati hadkötelezettséget csak veszélyhelyzetben vezetik be, de annak teljesítésére már békeidőben fel kell készülni, ezért hozzák létre a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Adni jó: Országos Karácsonyi véradás

2011. december 6. 18:42.

veradas_0 Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) december 12-től ismét meghirdeti karácsony előtti „Adni jó” elnevezésű véradási akcióját. Mindenki, aki az ünnepek közeledtével beteg embertársaira gondol és elmegy vért adni – így az ajándékozásnak eme különleges módját választja – 400 gramm szaloncukrot kap az OVSZ-től.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Csábi Bettina előzetesből házi őrizetbe került

2011. december 6. 15:42.

csabi-bettina_0 December 6-án kiengedték az előzetes letartóztatásból és házi őrizetbe helyezték Csábi Bettina egykori bokszvilágbajnokot. Az adócsalással gyanúsított sportoló előzetes letartóztatását még november 25-én a Kecskeméti Városi Bíróság rendelte el, ám a házi őrizetről már a másodfokú, Bács-Kiskun Megyei Bíróság határozott – mondta Sárközy Szabolcs, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság sajtószóvivője.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bács-Kiskun megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,