2011. december 7. - Archívum

December 11-én életbe lép a 2011/2012. évi vasúti menetrend

2011. december 7. 20:48.

mav Vasárnap, azaz december 11-én életbe lép az új 2011/2012. évi vasúti menetrend, ami 2012. december 8-ig lesz érvényben. A vonatok közlekedése túlnyomórészt nem változik, ám több hazai régióban és nemzetközi viszonylatban lesznek olyan módosítások, amik jobban igazodnak az utasok igényeihez. A MÁV-START Zrt. felhívja utasai figyelmét, hogy 2012. január 1-jétől tilos a dohányozás a vonatokon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A Himnusz gyalázásáért perlik Dopemant

2011. december 7. 17:23.

dopeman Nyomozás indult Dopeman ellen, ugyanis a rappert feljelentették az egyik száma miatt, amiben a Himnuszt gyalázza. Dopeman nem hitte volna, hogy bírósági eljárás lesz a B..meg üggyel kapcsolatban. A rapper nem ért egyet a 15 feljelentővel, ugyanis véleménye szerint a Himnusszal kapcsolatban egyetlen trágár szó sem hangzik el, bár tény és való, a szám többi része nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket tartalmaz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Jön az állami mobilcég

2011. december 7. 16:02.

mobil_1 A negyedik mobiltelefon-szolgáltató számára kiírt frekvenciapályázaton közösen indul a Magyar Posta Zrt., a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) – írja a Napi Gazdaság. A jelentkezési határidő december 8-a, míg a frekvencia-árverés januárban várható. Az érintettek még nem nyilatkoztak szándékukról.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elfogták a pénzszállító sofőrjét és társát

2011. december 7. 14:56.

rendorseg Rendőrkézre került a minden idők legnagyobb zsákmányával lelépő pénzszállító autó sofőrje, Lőrincz Róbert és bűntársa. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megtalálta az 1,2 milliárd forint nagy részét is. 100 nyomozó dolgozott azon, hogy mielőbb a nyomára bukkanjanak a sikkasztóknak, végül a bűncselekmény elkövetése után 5 és fél nappal fogták el a gyanúsítottakat Budapesten.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Hat sarkalatos törvény átcsúszik jövőre

2011. december 7. 14:10.

parlament_1 Hat sarkalatos törvényt idő szűkében idén már nem fogad el a parlament. A december 23-án záruló parlamenti ülésszakba nem fér bele például az országgyűlésről, a választási eljárásról és a jegybankról szóló új jogszabályok jóváhagyása, ugyanakkor a családvédelmi törvényt még az idén elfogadhatják. A kabinet várhatóan módosítót ad be az alaptörvényhez.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :