2011. december 13. - Archívum

Ne szívj tovább! – Ágyjelenettel kampányol a kormány

2011. december 13. 19:10.

dohanyzas A kormány nem csak plakátokkal, hanem egy pikáns kampányfilmmel is népszerűsíti a dohányzás elleni küzdelmet. A „Ne szívj tovább!” akció kedden startol, így a néhány másodperces ágyjelenettel tűzdelt filmecskét mostantól mindenki láthatja a tévében. A figyelemfelkeltő reklám célja, hogy az emberek hagyják abba a cigizést, vagy még jobb, ha rá sem szoknak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

December 16-án nyit és szilveszterkor zár a Városligeti Műjégpálya

2011. december 13. 18:17.

mujegpalya Péntektől ismét birtokba veheti a közönség a Városligeti Műjégpályát a januári gyorskorcsolya EB beharangozó rendezvénye kapcsán. A Műjégpálya intézménye és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ideiglenesen, azaz december 16. és 31. között várja mindazokat, akik aktív kikapcsolódással szeretnék tölteni a szabadidejüket. 

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Pisztolyt nyomott tanárnője fejéhez egy 14 éves tatabányai diák

2011. december 13. 17:51.

pisztolycso Egy 14 éves diák akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, mivel egy pisztolyt nyomott tanárnője homlokához egy tatabányai általános iskolában. A fiú többszöri felszólítás után tette csak le a rozsdás, tár nélküli pisztolyt. A diák a rendőrségnek azt mondta, tudta hogy a fegyver tár nélkül nem működik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Komárom-Esztergom megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Való Világ-esküvő előzi meg a TV2 ÖsszeEsküvőjét

2011. december 13. 17:15.

feco Az RTL klub valóságshow-jában hamarosan esküvő lesz, így a Való Világ 5 ismét megelőzi a kevésbé népszerű vetélytársát, az ÖsszeEsküvőket. A TV2 realityjében a győztes pár csak akkor kapja meg a fődíjat, ha összeházasodik, míg a VV5-ben csak hab a tortán Fecó és Angéla násza.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Még több embert rúgnak ki jövőre

2011. december 13. 16:52.

epitkezes A magyar munkaadók csupán 8%-a tervez jövőre létszámnövelést, a megkérdezett vállalatok 22%-a viszont kénytelen néhány embert elbocsátani a dolgozói közül – derül ki a Manpower felméréséből. Amióta a cég méri a munkaerő-felvételi szándékot, most a legrosszabbak a munkakeresők kilátásai – hangzott el a Manpower keddi sajtótájékoztatóján.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :