2011. december 28. - Archívum

Tudnivalók a szilveszteri tűzijátékokról

2011. december 28. 15:36.

tuzijatek A karácsony és a szilveszter közötti napokban (december 28-31.) idén is lehet tűzijátékot vásárolni. Ezek a pirotechnikai eszközök egyre népszerűbbek, mert sokan emelik az év utolsó napjának hangulatát tűzijátékokkal. A biztonságos szórakozás érdekében mindig tartsuk szem előtt a tűzijátékok vásárlásával, tárolásával és felhasználásával kapcsolatos előírásokat. Petárdát most is tilos és veszélyes durrogtatni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

NeoFM – történelmi csúcson

2011. december 28. 15:05.

neo A novemberi rádióhallgatottsági adatok alapján kijelenthető, hogy a NeoFM a legkedveltebb hazai kereskedelmi rádió. A NeoFM-et több mint másfél millióan hallgatták, ráadásul a Bumeráng is jócskán elverte a Class FM verhetetlennek hitt reggeli műsorát, a Morning Show-t – derült ki az Ipsos/GFK novemberi közönségméréséből.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az Auchan megveszi a Corát Magyarországon

2011. december 28. 14:37.

cora Az Auchan Magyarország felvásárolja a Cora Magyarországot – jelentette be a vevő, ugyanis megállapodás született az Auchan csoport és a francia-belga Louis Delhaize csoport között. Ám az egyezség majd csak akkor lesz érvényes, ha a magyar versenyhatóság is jóváhagyja az egészet. A vételár titok, de egyes információk szerint 40-50 milliárd forintot érhet a cégcsoport.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2012

2011. december 28. 13:11.

maga-zoltan A hagyományokhoz híven Mága Zoltán Újévi koncerttel indítja a 2012-es évet is. A hegedűvirtuóz immár negyedik alkalommal várja közönségét fantasztikus zenével, sztárvendégekkel, káprázatos látványvilággal és különleges programmal. A felejthetetlen koncertnek ezúttal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :