2011. szeptember 22. 10:45.

tesco-mobil Jövőre indul az új Tesco Mobile, ami virtuális mobiltelefon- és internetszolgáltató lesz. Megállapodást kötött a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország egy közös szolgáltató létrehozásáról, amiben a két vállalat 50-50%-os tulajdonos lesz. A Tesco Mobile olyan mobiltelefon szolgáltatást nyújt majd, ami saját hálózati infrastruktúra, saját frekvencia nélkül működik, vagyis a Vodafone hálózatát használja.

A magyar piacon a Tesco Mobile meghatározó szereplő lesz – mondta Beck György, a Vodafone vezérigazgatója. A cégvezér azzal magyarázza a virtuális mobilszolgáltató létrehozását, hogy a cég harmadikként érkezett a magyar piacra, ezért folyamatosan keresnie kell az új lehetőségeket a pozíciója fenntartása érdekében.

Gerry Gray, a Tesco Áruházak vezetője szerint a Tesco Mobile egyszerű, átlátható szolgáltatást, valamint verhetetlen árakat fog nyújtani, és a klubkártyára építve fogja meghódítani a piacot.

A vegyesvállalatnak új előhívószáma lesz, vagyis nem 70-esként fog működni, a SIM-kártyán sem lesz Vodafone logó, és a leendő ügyfelek a Tesco Mobile-lal állnak majd jogi kapcsolatban. Az ügyfélszolgálatot a Vodafone nyújtja majd, de a Tesco Mobile nevében lép kapcsolatba az ügyfelekkel.

Az új szolgáltatás várhatóan 2012 első felében indul.

A következő híreink is érdekelhetik:
Tesco

Hamarosan házhoz jön a Tesco

2013. január 18. 16:31.
Elindult a Tesco Mobile

Elindult a Tesco Mobile

2012. március 1. 17:59.
A Lidl is mobilszolgáltató lesz

A Lidl is mobilszolgáltató lesz

2012. január 11. 11:53.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2327 w=320 h=80 float=left]Szeptember utolsó napjaiban viszik ki a népszámlálási kérdőíveket a számlálóbiztosok a lakosok címére. A postaládákba kerülő ...