2011. február 19. 11:21.

panelszigetelés új KL.09,07,01 A főváros lakosságának jó része panellakásban lakik. Ezek a házak mai szemmel nézve elavult módszerrel épültek, szigetelésük kifogásolható, és az itt lakók fűtési díja télen nagyon magas. A szocialista képviselők, Szabó Imre, Lamperth Mónika és Pál Tibor vezetésével felhívták a kormány figyelmét a panelproblémára. Jelenleg nem kivitelezhető, hogy a beígért díjmentes házfelújításokat megcsinálja az állam.

Legkorábban 2012. januárjában folytatódhat a szocialista kormány idején beindított munka. Az MSZP idején működő, de azóta leállított panelfelújítási program folytatása kiemelten fontos több szempontból is. Ha a korszerűsítési munkálatok ismét beindulnának, akkor az érintett lakók fűtési díja nagyban csökkenhetne, alacsonyabb lenne a szén-dioxid kibocsátás, környezetkímélőbb fogyasztásról beszélhetnénk és nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a magyar építőipari munkásoknak biztosítva lenne a foglalkoztatásuk.

A következő híreink is érdekelhetik:
Közszolgálati Egyetem 2012-től

Közszolgálati Egyetem 2012-től

2011. március 1. 13:20.
Panelprogram nem csak panelre?

Panelprogram nem csak panelre?

2010. július 14. 12:51.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=840 w=320 h=80 float=left]A fitneszguru és a fitneszlady, Norbi és Réka, vagyis a Schobert házaspár március elejétől fakanalat ragad ...