2012. január 4. - Archívum

Esküvői Kiállítás 2012.

2012. január 4. 21:18.

eskuvo-kiallitas Január utolsó hétvégéjén immár 8. alkalommal kerül megrendezésre az Esküvői Kiállítás. A nagyszabású rendezvénynek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Az esküvői szezon beköszönte előtt a kiállítás látogatói beszerezhetnek mindent, ami a nagy nap nélkülözhetetlen kelléke, miközben remekül szórakozhatnak a kísérő programoknak köszönhetően.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Január 18-án dönt az IMF Magyarország sorsáról

2012. január 4. 21:08.

imf_0 Az IMF január 18-án tartja azt az ülését, amin napirendre kerül a Magyarországgal tárgyaló delegáció számára adandó mandátum – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium, miután a forint történelmi mélyponton szerepelt január 4-én szerdán, ugyanis átlépte a bűvös 320 forintos szintet az euróval szemben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Verrasztó Dávidot eltiltották a versenyzéstől

2012. január 4. 18:24.

verraszto-david A verekedős Verrasztó Dávid úszót a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottsága 9 hónapra eltiltotta a versenyzéstől, ám a büntetését két évre felfüggesztették, így részt vehet a londoni olimpián. A 23 éves sportoló a lengyelországi Szczecinben rendezett decemberi rövidpályás Európa-bajnokságon húzta ki a gyufát, amikor a rendezvény zárónapján megütötte csapattársát,  Gyurta Gergelyt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Márciustól 1 havi gyógyszeradagot írhatnak fel az orvosok

2012. január 4. 14:52.

gyogyszer_0 Márciustól az orvosok maximum 30 napra elegendő gyógyszeradagot rendelhetnek egy vényen, egyszeri kiváltásra – Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter rendelete értelmében. A tájékoztatás a Magyar Közlöny keddi számában olvasható.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mentőautóban szülte meg gyermekét a zöldhatáron átlépő afgán nő

2012. január 4. 13:42.

baba Egy afgán nő egy mentőautóban adott életet negyedik gyermekének, nem sokkal azután, hogy családjával zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra – mondta Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kedd este az 5 fős család Röszkénél egy benzinkútnál volt, amikor az asszonynál jelentkeztek a szülési fájdalmak. A töltőállomásról azonnal hívták a mentőket, akik hamar a helyszínre érték.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Csongrád megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,