2012. január 5. - Archívum

Az RTL Klub beperelte a hűtlen Alekoszt

2012. január 5. 22:22.

alekosz Az RTL Klub nem csak fenyegetőzött azzal, hogy bepereli a TV2-höz átpártolt Alekoszt, hanem már el is indította az eljárást. A Való Világ 4 győztese látszólag cseppet sem aggódik a pereskedés miatt, sőt nagy dobásra készül az új csatornájánál, ám műsorával kapcsolatban szinte semmit sem akar elárulni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Horoszkóp 2012. január 9 – január 15.

2012. január 5. 19:29.
horoszkop

Kos (03.21. – 04.19.)

A héten munkahelyi csatározások nehezítik meg az életét, amiket eddig sikeresen ki tudott kerülni, ám most nem fog sikerülni. Szerelmi téren kellemesebb időszak vár Önre, ám ha sikert akar elérni az ellenkező nemnél, akkor nyíltabban fejezze ki érzelmeit.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

Egy diák meghalt a pécsi egyetem kollégiumában

2012. január 5. 18:29.

kez Holtan találtak egy hallgatót a Pécsi Tudományegyetem (PTE) egyik kollégiumában. Az elsődleges orvosi szakvélemény szerint nem utal semmi öngyilkosságra vagy idegenkezűségre.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A magyar hokisok lábai előtt hever a világ

2012. január 5. 17:48.

noi-hoki A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) külön cikkben foglalkozik a magyar női ifjúsági jégkorong-válogatott hatalmas sikerével. A még most is zajló nemzetközi jégkorongszezon eddigi legnagyobb meglepetése a magyar női U18-as válogatott volt, ugyanis az együttes megnyerte a norvégiai divízió I-es világbajnokságot, így jövőre a világ legjobb 8 csapata között szerepelhet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Babos Tímea már a nyolc között

2012. január 5. 17:15.

babos_kina_1 Babos Tímea már a legjobb nyolc között van a Kínában zajló ITF-tornán. A magyar lány második idei mérkőzésén is ellenállhatatlanul játszott, és mindössze három gémet engedélyezett dél-koreai ellenfelének. A hatodik helyen kiemelt magyar teniszező pénteken csap össze a második kiemelt kínai Csang Su-ajjal az elődöntőbe jutásért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :