2012. január 6. - Archívum

Eltemették Mary Zsuzsit

2012. január 6. 18:20.

mary zsuzsi A családtagok és a rokonok végső búcsút vettek Mary Zsuzsitól január 6-án, 14 órakor a Fiumei Úti Sírkertben. Az énekesnő december 24-én hunyt el, gyógyszer-túladagolás miatt. Mary Zsuzsit korábbi kérésének megfelelően nem a földbe temették, hanem szétszórták hamvait.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Fitch is bóvlinak minősítette Magyarországot

2012. január 6. 18:09.

fitch Már a Fitch is leminősítette hazánkat, ugyanis ő is bóvli kategóriába sorolta Magyarországot. A Fitch döntésével már egyetlen nagy hitelminősítő sem ajánlja befektetésre a magyar államkötvényeket. Úgy tűnik, hogy az újabb leminősítés cseppet sem érdekli a piacot, ugyanis csak rövidke időre ugrott 316-ról 319-re a forint az euróval szemben, majd néhány perc múlva visszatért korábbi szintjére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Botrány: meztelen Miss Hungary

2012. január 6. 15:17.

bertok-maya Bertók Mayát egy hete választották meg Miss Hungary-nek, ám nem sokáig lehetett felhőtlen az öröme, ugyanis most egy divatbemutató miatt fájhat a feje. Történt ugyanis, hogy első ránézésre ártalmatlan, ám a vakuk kattanására teljesen átlátszóvá váló fürdőruhát viselt egy divatbemutatón, és gyakorlatilag anyaszült meztelenül vonult végig a kifutón.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Elfogtak egy fiatal lányokat prostitúcióra kényszerítő férfit

2012. január 6. 13:34.

legyott Egy 35 éves férfi hónapokig tartott fogva fiatal lányokat a 13. kerületben. Ezalatt verte és szexre kényszerítette őket, majd a szolgáltatásért kapott pénzüket és minden más vagyonukat elvette tőlük. Kedden, a főváros 14. kerületében, az Erzsébet körúton fogták el a bűnözőt – tájékoztatott pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Narancssárga figyelmeztetés és viharos szél a Dunántúlon

2012. január 6. 13:11.

szel Viharos szélre és óránkénti 90-95 kilométeres széllökésekre is lehet számítani a Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén péntek délután – közölte a katasztrófavédelem. A meteorológiai szolgálat négy megyére narancssárga figyelmeztető előrejelzést adott ki.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,