2012. január 11. - Archívum

13. VilágVeleje Fesztivál

2012. január 11. 19:12.

XIII.VVfesztGodor-CityLight-DBBBnelkul Idén is megrendezésre kerül a legnagyobb évindító buli, a VilágVeleje Fesztivál. Január 14-én a Syma Csarnokban a hazai élvonal legfantasztikusabb produkciói szórakoztatják a közönséget sztárvendégek társaságában, majd a nyitónap után a Gödörben folytatódik az őrület.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Egy héten belül 3 törvény visszavonását várja az Európai Bizottság

2012. január 11. 18:12.

eu Ha a magyar kormány nem módosít három törvényen, akkor komoly szankciók jöhetnek – üzente hazánknak az Európai Bizottság a szerdai ülése után. Magyarországnak kereken 1 hete van arra, hogy változtasson a jegybanktörvényen, a bírák korai nyugdíjazásáról szóló törvényen és az adatvédelmi ombudsman elküldésén, melyek jelenlegi formájukban uniós jogokat sértenek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Űrutazás a moziban – Hubble 3D ismeretterjesztő film

2012. január 11. 17:30.

hubble Fantasztikus űrutazásra invitál mindenkit a Hubble 3D, Szemtől szemben a világegyetemmel című tudományos ismeretterjesztő dokumentumfilm. A Földtől 563 km-re keringő űrtávcsőnek köszönhetően távoli galaxisok rejtélyes világába pillanthatunk be. A budapesti Cinema City Arénában 2012. január 12-től vetítik a 44 perces filmet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ingyenes Próbaérettségi Nap 2012.

2012. január 11. 16:29.

probaerettsegi Idén is lesz ingyenes Próbaérettségi Nap a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale jóvoltából. A diákok matematikából, történelemből vagy elméleti gazdaságtanból tesztelhetik tudásukat 2012. január 21-én emelt és középszinten.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Heteken belül támad az influenza

2012. január 11. 15:37.

influenza Néhány héten belül Magyarországra is elér a nyugat-európai influenzajárvány. Hazánkban még nincs járvány, ám Európában már igen. A járványügyi szakember szerint még nem késő beadatni a védőoltást. Az influenzáról és a vakcináról dr. Ócsai Lajos, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Járványügyi Főosztályának vezetője beszélt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :