2012. január 12. - Archívum

Horoszkóp 2012. január 16 – január 22.

2012. január 12. 22:19.
horoszkop_0

Kos (03.21. – 04.19.)

Nagyon lelkes munkájával kapcsolatban és őrült tempót diktál kollégáinak, akik alig bírják követni Önt. Ha netán eddig nem volt állása, akkor a héten legyen résen, mert felajánlhatnak egy kitűnő lehetőséget. Párkapcsolatában problémát okozhat, hogy nem veszi át a kezdeményezést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

Kirabolták Klapka Györgyöt – 25 milliós a kár

2012. január 12. 17:31.

klapka-gyorgy Körülbelül 25 millió forint értékben vittek el értékes festményeket, drága bundákat, antik porcelánokat és vázákat azok a betörők, akik kirabolták Klapka Györgyöt és párját, Kiss Marit. A vállalkozó csak találgatni tud, hogy mikor történhetett a bűncselekmény, ugyanis Mary Zsuzsi temetése miatt mostanában keveset jártak a lakásban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Magyarország 2. az atombiztonsági rangsorban

2012. január 12. 16:40.

veszely Egy nagy tekintéllyel bíró amerikai szervezet elkészítette a világ első atombiztonsági rangsorát, melyen a hasadóanyagok tárolásának biztonságossága szerint állította sorrendbe az országokat. Hazánk a lista igen előkelő második helyét foglalja el, megelőzve az USA-t, az Egyesült Királyságot és Oroszországot is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mezei Dániel közvetíti majd a Forma-1-es futamokat

2012. január 12. 15:53.

mezei-daniel 2012 és 2016 között ismét az m1-en lesz látható a Forma-1. Magas színvonalú közvetítésre számíthatnak a száguldó cirkusz rajongói – ígérte meg a csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatón Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Tonnás kőkonzolok miatt forgalomkorlátozás a Margit hídon

2012. január 12. 15:02.

margit-hid A Margit híd tonnás díszítőelemei február 5-éig kerülnek a helyükre, addig az autósoknak, a kerékpárosoknak és a gyalogosoknak is kisebb-nagyobb forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a dunai átkelőn – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,