2012. január 13. - Archívum

Megbukott az X-Faktor-turné?

2012. január 13. 19:03.

x-faktor Országszerte háborognak a rajongók, ugyanis az X-Faktor Live Turné vidéki állomásai napról napra fogyatkoznak, mivel sorra mondják le őket a szervezők. Úgy tudni, egyes fellépéseket gazdasági okokra hivatkozva töröltek a műsorból, így az eredeti tervekkel ellentétben a közeljövőben nem lesz X-Faktor koncert Székesfehérváron, Veszprémben, Békéscsabán, Zalaegerszegen, és Sárospatakon sem.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene, X-faktor | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Esküvő Kiállítás Székesfehérvár 2012.

2012. január 13. 15:41.

eskuvo Január az esküvői kiállítások hónapja, így nem véletlen, hogy Székesfehérváron is több rendezvény aköré szerveződik, hogy a jegyesek megtalálják a legszebb ruhát, a tökéletes helyszínt és a legjobb fotóst a nagy napra. Január 14-én és 15-én a Novotel és a Magyar Király Szálló is olyan vásárral egybekötött kiállítást szervez, melynek középpontjában az esküvő áll.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Már csak az OTP ad forinthitelt végtörlesztéshez

2012. január 13. 14:59.

forint Az elmúlt hetekben a pénzintézetek sorra vonták vissza azon forinthitel-ajánlataikat, melyekkel a végtörlesztéshez adtak lehetőséget azoknak, akik önerejükből nem tudnak megszabadulni devizahitelüktől. A nagybankok közül ezen a héten már csak az FHB és az OTP adott forinthitelt végtörlesztéshez, ám mostanra az FHB is visszavonulót fújt és csak az OTP maradt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Riasztás: hideg széllel, hóval, faggyal jön a tél

2012. január 13. 13:04.

tel Január közepére véget ér az enyhe, szinte tavaszias időjárás. A hétvégén hideg szélre és havazásra kell készülni – mondja Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa . Az ország északkeleti és délnyugati részeit leszámítva bárhol viharossá fokozódhat a szél, a Dunántúl északi részén és Közép-Magyarországon citromsárga riasztás van érvényben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

3 millió forintot követel a TV2 Vágó Istvántól

2012. január 13. 12:53.

vago-istvan Jó hírnév megsértése miatt beperelte a TV2 Vágó Istvánt. A Fővárosi Bíróságon január 12-én kezdődött a kvízmester és egykori munkáltatójának a pere, melyen a TV2 3.000.000 forintot követel Vágótól. A felek viszonya akkor romlott meg, amikor a műsorvezető egy újságírótól tudta meg, hogy kirúgták és nem ő vezeti majd A 40 milliós játszma nevű játékot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :