2012. január 16. - Archívum

Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen

2012. január 16. 20:21.

eu_0 Az Európai Bizottság kedden várhatóan megindítja a kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen – értesült több forrásból a BruxInfo nevű, Európai Unió híreivel foglalkozó oldal. Bár a testület hivatalosan csak kedden délután, a strasbourgi ülésén hozza meg a döntést, ám már minden jogi vizsgálat befejeződött, amik megerősítették a Bizottság korábbi felvetését.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Távozik a Tankcsapda gitárosa

2012. január 16. 19:01.

tankcsapda 19 év közös munka után kiválik a Tankcsapdából Molnár Levente Cseresznye gitáros. A csapat közleménye szerint a szakítás hátterében nem szakmai okok állnak, hanem egyszerűen megbomlott az egység, és megfáradt a tagok kapcsolata a hosszú évek alatt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

Szex volt a villában?

2012. január 16. 18:10.

peter_es_vera A vasárnap esti párbaj után ismét nagy titokról rántotta le a leplet a két búcsúlevél. Péter, a párbaj vesztese megosztotta féltve őrzött titkát, és kiteregette Vera szennyesét. A valóságshow-veterán azt állítja: történt közte és Vera között ez-az, amit eddig elhallgattak mindenki elől.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Egyre közelebb az összeomláshoz a BKV

2012. január 16. 17:58.

buszgarazs Egyre jobban fogynak a működőképes buszok a fővárosban. A reggeli üzemkezdéskor egyre kevesebb buszt lehet forgalomba állítani a hideg időjárás és az alkatrész-utánpótlás leállítása miatt – mondta Nemes Gábor, a Közlekedési Érdekvédelmi Körök Szövetségének alelnöke. Az utasoknak fennakadásokra kell készülniük.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

A szalonna és a virsli növeli a hasnyálmirigyrák kockázatát

2012. január 16. 16:33.

virsli Kapcsolat lehet a hasnyálmirigyrák kialakulása és a feldolgozott hústermékek fogyasztása között – derül ki a legfrissebb kutatásból. Ha rendszeresen napi 50 grammal – körülbelül 1 virslivel – több feldolgozott húskészítményt fogyasztunk, akkor 19%-kal növeljük a daganat kialakulásának esélyét. Hazánkban évente 1.500 új beteget diagnosztizálnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :