2012. január 25. - Archívum

VV Szandika a szexből él

2012. január 25. 19:32.

szandika Szandika, a VV4 plasztikcicája befutott, és egy német erotikus showban lép fel – állítja a Blikk. Mióta a lány kiköltözött a Való Világ villájából hatalmas változásokon ment keresztül. Ma már nem kell azon aggódnia, hogy megengedheti-e magának a márkás ruhákat, túl van egy orrplasztikán és külföldön Sandra Celebry néven neves magyar pornósokkal szórakoztatja a közönséget.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Ismét ölt a Gina

2012. január 25. 18:09.

ghb Ismét ölt a Gina néven ismert GHB tudatmódosító szer. Szerda hajnalban, Debrecenben egy fiatal férfi meghalt, egy másik életveszélyes, egy harmadik pedig könnyű mérgezéssel került kórházba, miután fogyasztott a szerből. A Gina összetétele ismeretlen, hatása pedig kiszámíthatatlan, így igazából orosz rulettet játszik, aki fogyaszt belőle.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Extra kedvezményt kapnak a végtörlesztésről lecsúszó közszolgák

2012. január 25. 14:34.

devizahiteles Soron kívüli elbírálásra és kamatkedvezményre számíthatnak árfolyamrögzítésnél azok az állami alkalmazottak, akik 2011 év végéig jelezték végtörlesztési szándékukat, ám lecsúsztak róla. A közalkalmazottaknak járó konstrukció kérdése kényes dolog, mert Orbán Viktor miniszterelnök decemberben még olyan levelet küldött ki számukra, melyben buzdította őket a végtörlesztésre és állami segítséget ígért a kedvező forinthitelhez.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Oscar jelölések 2012.

2012. január 25. 11:37.

oscar Január 24-én kihirdették a 2012-es év Oscar-várományosainak a névsorát. Idén ismét jelölt George Clooney, Michelle Williams, Brad Pitt és Martin Scorsese. Meryl Streep-nek ez a 17. jelölése, míg Woody Allen 17 év után tért vissza az Oscar-várományosok közé. Most először 9 film esélyes a fődíjra. A legtöbb jelölést – 11 darabot – A leleményes Hugo kapta, mely a negyedik 3D-s film, amely indulhat a legjobb mű díjáért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :