2012. január 31. - Archívum

Megasztár és Csillag Születik 2012-ben

Megasztár és Csillag Születik 2012-ben

2012. január 31. 19:29.

Az RTL Klub és a TV2 általában versengeni, konkurálni szokott egymással. Legyen szó tehetségkutató versenyekről, vagy akár vetélkedőkről, rendszeresen vetített sorozatokról. Ezúttal más a helyzet, ugyanis mindkét csatorna úgy véli, hogy a Megasztár 2012 és a Csillag Születik 2012 nem jó, ha fedik egymást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Csillag Születik, Kultúra és Zene, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Kocsis Tibor Malek Miklóssal készíti lemezét

2012. január 31. 19:03.

kocsis-tibi Kocsit Tibor, az X-Faktor 2011-es szériájának győztese nem unatkozik, sorra kapja a jobbnál jobb felkéréseket, amiknek természetesen eleget is tesz, így egyfolytában fellépésekre jár. Mellette pedig elkezdett dolgozni első saját lemezén is. Tervei szerint tavasszal megjelenik első dala, utána pedig turné következik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, X-faktor | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

A boldogabb országokban több az öngyilkos

2012. január 31. 18:52.

depresszio Tévesnek bizonyul az az elgondolás, miszerint az elégedetlenebb országok lakói előbb, a boldogabb országok lakosai utóbb követnek el öngyilkosságot. Egy amerikai kutatás különböző országokban az öngyilkosságok statisztikáit vetette össze, és a kapott eredmény azt bizonyítja, hogy ahol boldogok az emberek, ott többen vetnek véget önkezükkel az életüknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

12. Kocsonyafesztivál – 2012.

2012. január 31. 17:52.

12-kocsonya-fesztival A miskolciak számára nem kérdés, hogy ha közeleg a február, akkor itt a Kocsonyafesztivál ideje is. Miskolc városában már 1999-óta rendeznek olyan programokat, aminek középpontjában a kocsonya áll. A gasztronómiai hagyomány természetesen 2012-ben is folytatódik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A Posta lesz a negyedik mobilszolgáltató

2012. január 31. 17:00.

mobil A Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek (MVM) Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorciuma lesz a negyedik mobilszolgáltató hazánkban, ugyanis megnyerte a 900 megahertzes frekvenciasáv 5 megahertz szélességű egybefüggő “A”-blokk árverését. Más blokkok is értékesítésre kerültek, ezeket a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. nyerte.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :