2012. február 6. - Archívum

3. Szerelem Fesztivál és a Szerelmesek Éjszakája – 2012. február 11.

2012. február 6. 18:47.

szerelem-fesztival A Szerelem Fesztivál és a Szerelmesek Éjszakája a Valentin-nap megünneplésére létrehozott fesztivál, mely a szokásostól teljesen eltérő módon hódol a szerelmesek napja előtt. A párokat és a párt keresőknek is érdemes ellátogatni a különleges programra, ugyanis tabuk nélkül merülhetnek el a szerelem, az intimitás és az érzékiség birodalmában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

650 kalóriát nassolunk munka közben

2012. február 6. 17:39.

nassol Egy csoki a büfében, keksz a kávé mellé, néhány szem chips a kollégától – mindez azért, mert lassan telik a munkaidő. Egy átlagos munkanapon a nők akár 650 kalóriát is elcsipegetnek, ami egy normál fizikumú nő ajánlott napi kalóriabevitelének az egyharmada.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

A TEK lezárja a Millenárist a miniszterelnöki évértékelő idejére

2012. február 6. 16:38.

TEK Február 7-én, kedden lezárják a Millenáris környékét a miniszterelnök szokásos, évértékelő idejére – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK). A lezárást a TEK főigazgatója, Hajdu János rendelte el. A lezárás mellett forgalomkorlátozásra is lehet számítani a környéken.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Csúcsra ért a magyar Atacama-expedíció

2012. február 6. 16:28.

atacama-expedicio A magyar Földgömb Atacama Klímamonitoring expedíció szombaton feljutott a Föld legmagasabb vulkánjára, a 6.893 méteres Ojos del Saladóra. Az expedíció tagjai jól vannak, a csúcs után a világ legmagasabban fekvő tavához indultak, és hétfőn leereszkednek térerő környékére – az információk azoktól a magyar hegymászóktól származnak, akik csatlakoztak az expedícióhoz, de már lejöttek a hegyről.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Eurovíziós Dalfesztivál: A második forduló döntősei

2012. február 6. 15:28.

kiraly-testverek Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versengése a végéhez közeledik. A február 4-ei elődöntőn ismét 10 dal hangzott el, mely közül Gyurcsik Tibor, Veress Mónika, a Király testvérek és a nézők szavazatai alapján Fábián Juli & The Zoohacker jutott a február 11-ei döntőbe. A tét nagy, ugyanis aki megnyeri a döntőt, képviselheti hazánkat a bakui nemzetközi versenyen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :