2012. február 13. - Archívum

Agysejtet alkottak bőrsejtből

2012. február 13. 15:53.

agykereg Jelentős áttörésről számol be a brit The Daily Telegraph. A napilap online kiadása szerint brit kutatók emberi bőrből hoztak létre emberi agysejteket. Korábban még soha nem sikerült laboratóriumban bőrsejtekből agysejteket létrehozni. Az eredmény több mint biztató lehet az Alzheimer-kór vagy az epilepszia gyógyítására nézve.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Valentin-napi kedvezmény szerelmespároknak az Állatkertben

2012. február 13. 15:03.

allatkert A Fővárosi Állat- és Növénykert kedvezménnyel kedveskedik a szerelmespároknak Valentin-napon: a párok ketten egy jeggyel tehetnek látogatást az Állatkertben. A kedvezmény igénybevételéhez nem is kell egyéb igazolás, mint egy forró csók belépéskor. A pároknak természetesen egymást és nem a jegyszedőt kell megcsókolniuk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A Compact Disco lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválon

2012. február 13. 14:45.

compact-disco Hétvégén eldőlt, hogy Magyarországot a Compact Disco képviseli az 57. Eurovíziós Dalfesztiválon. A srácok a Sound of our Hearts című számmal nyerték meg az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyét. A nézők a Compact Discon kívül a Király testvéreket, Caramelt és Heinz Gábort juttatták a zsűri elé, akik a négy előadó közül választották ki a végső győztest.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,