2012. március 1. - Archívum

Friderikusz Sándor plasztikáztatott?

2012. március 1. 18:44.

friderikusz-sandor Friderikusz Sándor február 29-én a Legyen Ön is Milliomos! című vetélkedővel tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A showman fantasztikus formában volt, megszabadult súlyfeleslegétől és az arca is megváltozott. Lehetséges, hogy plasztikai beavatkozás van a háttérben?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Hunvald György a teljes felmentésben bízik

2012. március 1. 18:26.

hunvald-gyorgy Hunvald Györgyöt az erzsébetvárosi ingatlanpanama miatt első fokon másfél év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Az egykori 7. kerületi polgármester abban bízik, hogy másodfokon minden vád alól felmentik, ám addig is jogai megsértése miatt a strasbourgi bírósághoz fordult. Hunvald csütörtöki Népszabadságban adott interjújában azt mondta, ha ejtik ellene az összes vádat, akkor sem folytatja politikai karrierjét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Elindult a Tesco Mobile

2012. március 1. 17:59.

tesco-mobile A Tesco virtuális mobilszolgáltató készülékeit március 1-jétől lehet megvásárolni. A Tesco Mobile az áruházlánc és a Vodafone közös projektje. A szolgáltatást a 06 31-es előhívószámon lehet elérni. A Tesco Mobile az ügyfeleknek egységes percdíjú feltöltőkártyás díjcsomagot és különböző készülékeket ajánl.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lakástrend Kiállítás 2012.

2012. március 1. 17:47.

lakastrend A 15. Lakástrend Kiállítás idén a Budapest Essential Looks-szal közösen várja az újdonság, a szofisztikált luxus és a kortárs dizájn után érdeklődőket a TREND BANG névre keresztelt 3 napos programsorozaton. A március 2-4. között megrendezett Lakástrenden nem csak a vásárlók és a laikusok találnak érdekességeket, hanem a szakemberek számára is fontos esemény lesz, hiszen a kiállításon a lakberendezéssel foglalkozó nagyágyúk gyűlnek össze.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kötelező utazási költségtérítés ellen tiltakoznak a munkáltatók

2012. március 1. 17:39.

buszozas Júliustól a munkáltatókat arra kötelezné a kormány, hogy minden dolgozója utazási költségének minimum 86%-át – helyi és helyközi viszonylatban is – térítse meg. A munkaadói szakszervezetek tiltakoznak, ugyanis szerintük lehetetlent vár a kormány, ami mellesleg tömeges elbocsátásokat vonhat maga után.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :