2012. március 5. - Archívum

Nőnap – március 8.

2012. március 5. 17:33.

nok Mindenki számára ismerős lehet a március 8-ai dátum, ugyanis e nap kitüntetett főszereplői a lányok, nők, asszonyok, édesanyák és nagymamák. Március 8-án a férfiak kedves szavakkal, apróbb meglepetésekkel, ajándékokkal köszöntik fel női ismerőseiket. A ma már örömteli eseménynek számító Nőnapot cseppet sem örömteli esemény szülte, ám csak kevesen ismerik az eredeti történetét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Fürdők Éjszakája – 2012. március 10.

2012. március 5. 16:33.

furdok A Fürdők Éjszakája alkalmából öt budapesti gyógyfürdő hosszított nyitva tartással, zenés programokkal és hatalmas bulikkal várja vendégeit 2012. március 10-én. A Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács és a Király immár ötödik alkalommal garantál felhőtlen szórakozást az extrém fürdőzés szerelmeseinek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megkérték Madonna kezét

2012. március 5. 13:55.

madonna_and_brahim_zaibat Madonna korábban azt nyilatkozta: soha többé nem megy férjhez, most azonban nagy bajban van, ugyanis 29 évvel fiatalabb lovagja, Brahim Zaibat szokásos hétvégi kiruccanásukat megspékelte egy lánykéréssel. A sztár gondolkodási időt kért, de ismerősei szerint igent fog mondani.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Húsvétra 60 forintba kerülhet a tojás

2012. március 5. 13:03.

tojas_0 Egy év alatt több mint 30%-ot drágult a tojás ára, most csaknem 50 forintért lehet venni darabját, de egyes elemzők szerint húsvétra akár 60 forintba is kerülhet. A brutális drágulás hátterében az EU tyúkjóléti intézkedései állnak, de a takarmányok árai is emelkedtek – írja a Magyar Hírlap.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Óriás napkitörés történt hétfőn hajnalban

2012. március 5. 10:42.

napkitores Hatalmas napkitörést észleltek a Föld körül keringő műholdak március 5-én hétfőn, magyar idő szerint 5:13-kor. A Spaceweather.com űrportál információi szerint a napfler, azaz napkitörés X1-es fokozatú volt, vagyis az osztályozási rendszer legmagasabb besorolásába tartozik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,