2012. március 6. - Archívum

Az egészséges haj titka a táplálkozásban rejlik

Az egészséges haj titka a táplálkozásban rejlik

2012. március 6. 18:42.

A téli sapkaviselet, a kinti hideg és a benti meleg közötti nagyobb hőingadozás, a napfény hiánya a hajszálak minőségén is megmutatkozik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megfigyelheti az utasokat a BKV és a MÁV

2012. március 6. 17:41.

busz Kép- és hangfelvételek készítésére jogosítja fel a tömegközlekedési cégeket az új személyszállítási törvény – amennyiben a parlament elfogadja. Ez azt jelenti, hogy az állomásokon, a megállókban és a közlekedési járműveken is kamerák rögzíthetik az utasok mozdulatait, így például könnyebb lesz kiszűrni a bliccelőket és a zsebtolvajokat, de nyomon követik az ártatlan utazókat is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Újabb plágiumgyanús oldalak Schmitt dolgozatában

2012. március 6. 15:44.

schmitt-pal-doktori-disszertacioja Ismét plágiumgyanús oldalakat fedeztek fel Schmitt Pál doktorijában, így lassan azt a következtetést lehet levonni, hogy csak a dolgozat fedőlapja nem koppintott. A táblázatokkal és diagramokkal együtt 225 oldalas disszertáció több mint 200 oldala – azaz több mint 94% – más munkák átvétele.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Boros Lajos kiszáll a Bumerángból

2012. március 6. 14:39.

boros-lajos Boros Lajos otthagyja a Neo FM nagysikerű reggeli műsorát, a Bumerángot – adta hírül a rádió. A műsorvezetőtársakat hidegzuhanyként érte Boros bejelentése, de tiszteletben tartják kollégájuk döntését. Bochkor Gábor és Voga János már keresik a méltó utódot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Sólyom-ügy: nem sértett uniós jogot Szlovákia

2012. március 6. 14:09.

solyom-laszlo Szlovákia nem sértett uniós jogot 2009 augusztusában, mikor megtiltotta, hogy Sólyom László volt magyar köztársasági elnök belépjen az országba – állapította meg az Európai Unió Bíróságának főtanácsnoka, ám ítélet még nem született az ügyben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,