2012. március 19. - Archívum

Betty kirúgta Alekoszt

2012. március 19. 21:25.

betty-es-alekosz Alekoszt dobta barátnője, Betty. A szőke lány nem bírta tovább elviselni a valóságshow-hős féltékenykedéseit, megcsalta a görög csődört, majd a hosszú hétvégén végleg szakított vele és már egy másik férfi mellett vigasztalódik. Úgy tűnik mégsem volt idilli Betty és Alekosz kapcsolata, hiába bizonygatták szerelmüket, hiába tervezték a közös jövőt a féltékenység megmérgezte érzelmeiket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A BKV fizetett, megmenekült a leállástól

2012. március 19. 20:24.

bkv_logo Hétfőn rezgett a léc a BKV alatt, de teljesítette kötelezettségét, átutalta az UniCredit Banknak az 5 milliárd forintos követelését, így megmenekült a leállástól. Azonban a közlekedési vállalat csak rövid időre lélegezhet fel, ugyanis a héten két másik hitel visszafizetése is aktuális lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hidegvérrel gyilkolt a mozsgói orvvadász

2012. március 19. 17:20.

orvvadasz A rendőrség szerint brutális kegyetlenséggel és hidegvérrel ölte meg áldozatát pénteken a mozsgói orvvadász. A gyilkos nem csak meglőtte, hanem el is vágta annak a természetkedvelőnek a torkát, aki vadásztársával leleplezte, hogy illetéktelenül öli az állatokat. A tettes akár tényleges életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Győzike visszatér – Újra együtt a Romantic

2012. március 19. 15:41.

romantic Ismét összeáll a Romantic. 2007-ben Győzike, Katinka és Zsuzsi nagy viharral búcsúztak el egymástól és 5 évbe telt, hogy rendezzék nézeteltéréseiket. A régi-új csapat már az első közös fotózáson is túl van. A Hír24 értesülései szerint új lemezt, klipet és koncertek tömkelegét tervezik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Az Express-AM4 műhold is visszazuhan a Földre

2012. március 19. 14:25.

express-am4 Újabb orosz műhold zuhan vissza a Földre. Az Express-AM4 nem érte el a kitűzött magassági pályát bolygónk körül, így most véget ér a szolgálata. Az 5,8 tonnás űreszköz nem véletlenszerűen tér vissza, hanem a szakemberek célzottan léptetik a légkörbe március 20. és 26. között a Csendes-óceán felett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :