2012. március 20. - Archívum

Gardenexpo 2012.

2012. március 20. 17:06.

gardenexpo Idén is megrendezik a tavasz legnagyobb kerti partiját, a Gardenexpót. A nagyszabású kiállítás 2012. március 23-25. között immár hatodik alkalommal várja a látogatókat a legújabb kertépítési lehetőségekkel, a legszebb kerti bútorokkal, a legjobb gépekkel és szerszámokkal, valamint tíz különböző stílusú bemutatókerttel a Papp László Budapest Sportarénában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Legális kukázás és tripla bírság – változik a szabálysértési törvény

2012. március 20. 15:43.

borton Még hatályba sem lépett az új szabálysértési törvény, máris módosítanak rajta. A kormány döntése értelmében mégsem lesz tilos a kukázás, de súlyos büntetést kell fizetnie annak, aki tilos helyen fürdik és a visszaeső szabálytalankodók is mélyen a zsebükbe nyúlhatnak, mert akár háromszoros bírsággal is sújthatják őket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Négy és fél év börtönt kapott Damu Roland

2012. március 20. 15:02.

damu-roland_0 Damu Rolandot jogerősen négy év hat hónap letöltendő börtönre ítélte a másodfokú bíróság és öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Emellett a színésznek kell megfizetnie a 1,5 millió forintos perköltségből 1 millió forintot. Damu majdnem elájult az ítélet hallatán. A sorozatszínész legkorábban 3 év 4 hónap múlva szabadulhat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fahéjkihívás: Le tudsz nyelni egy kanál fahéjat?

Fahéjkihívás: Le tudsz nyelni egy kanál fahéjat?

2012. március 20. 13:42.

Új életveszélyes őrület, a fahéjkihívás – cinnamon challenge – hódít Amerikában. Egyre többen teszik fel kisfilmjüket a videómegosztókra, amin azt próbálják bizonyítani: le lehet nyelni egy kanál fahéjat víz nélkül.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Stohl András lesz a Viszkis?

2012. március 20. 13:22.

stohl_andras-es-ambrus_attila Filmes berkekben napok óta arról pletykálnak, hogy Ambrus Attila alias a Viszkis életéről szóló film főszerepére a börtönből most szabadult Stohl András lenne a legmegfelelőbb. A produkciót nagy titok övezi, de úgy tudni, hogy nyáron kezdik forgatni és több jelölt is van a Viszkis megformálására.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,