2012. március 27. 19:27.

Idén április 1-jén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást. A futóversenyen hét különböző táv közül válogathatnak a kocogni vágyók, például lesz vivicittá, midicittá és minicittá is.

2011-ben 15.050-en neveztek a tavaszindító futóversenyre és összesen 105.000 kilométert futottak le, így nem volt kérdéses, hogy idén is lesz Telekom Vivicittá Városvédő Futás.

A rendezvény célja, hogy sportolásra ösztönözze az embereket és ráébressze a fővárosiakat arra, hogy milyen gyönyörű helyen laknak, ugyanis a futók a város legszebb részeit láthatják kocogás közben.

A sportnapon hét különböző táv közül válogathatnak a futók, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb mezőnyt. A gyermekes családoknak és nagyszülőknek az 1 kilométeres Családi Futás lehet a legkedvezőbb, ahol az egész család együtt állhat rajthoz. A kezdőknek érdemes kipróbálni a Minicittát (3,2 km), vagy a Gyaloglást (3,2 km), míg a hagyományos Vivicittá (12 km) valamint a Midicittá (6,2 km) a gyakorlottabbaknak ajánlott. A rajt a Margitszigeten lesz.

27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

A következő híreink is érdekelhetik:
Telekom

500 embert rúg ki a Magyar Telekom

2012. október 1. 11:03.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Auto-Motor-Tuning Show 2012.

Az autók és motorok szerelmeseinek legnagyobb örömére egyszerre kerül megrendezésre a Carstyling.hu Tuning Show és a Budapest Motorfesztivál március 30. ...