2012. július 30. 18:13.

Augusztus 1–5. között Dél-Baranya három kis falujában ismét járnak majd a bulibuszok, ugyanis újra megrendezik az Ördögkatlan Fesztivált.

Az 5. Ördögkatlan Fesztivál idején ismét megtelik élettel Nagyharsány, Kisharsány és Palkonya. A rendezvény díszvendége: Beck Zoltán a 30Y-ból, Rutkai Bori, Pintér Béla és Társulata valamint Böröcz András lesz. Kiemelt vendég lesz továbbá Franciaország is, valamint tucatnyi határon túli fellépő is ellátogat a rendezvényre.

Ördögkatlan fesztivál

Ördögkatlan Fesztivál - 2012.

A fesztivált hagyományosan a nagyharsányi focipályán a Quimby nyitja és a Kiscsillag zárja. A két csapat között pedig olyan fellépők szórakoztatják a közönséget, mint a Wombo Orchestra, a Gran Kino, La Tresca, Péterfy Bori, Specko Jedno, Kistehén, Punnany Massif, Halász Judit, Dolce Hegedűegyüttes, Romungro fiúk, Kanizsa csillagai, Ferenczi György, Lajkó Félix és a fesztiválon helyet kap a Rendhagyó Prímástalálkozó is.

A koncerteken túl családi – és gyermekprogramok, kiállítások és filmvetítések színesítik a programot.

A következő híreink is érdekelhetik:
Borsodi Hegyalja Fesztivál

Borsodi Hegyalja Fesztivál – 2012.

2012. július 12. 10:00.
VOLT Fesztivál

Van engedély, lesz VOLT Fesztivál

2012. június 22. 16:23.
4. Ördögkatlan Fesztivál – 2011.

4. Ördögkatlan Fesztivál – 2011.

2011. augusztus 1. 14:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
pótfelvételi

Nem kell elkeserednie annak, akinek nem sikerült a felvételi, ugyanis a pótfelvételin még esélye van bejutni egy felsőoktatási intézménybe. A ...