2012. március 28. 11:35.

VV Veronika mindig is csúnyának tartotta girbe-gurba orrát, ám most egy jóakarójától ajándékba kapott egy méregdrága orrműtétet, így szép egyenes orra lett, mellyel már a lány is elégedett.

„Nagyon nem tetszett a tetején lévő pukli. Alul is csúnya volt, mert picit lelógott a vége, az orrnyergem pedig túl vastagnak tűnt” – mesélt régi orráról VV Veronika, akinek frissen műtött orráról pár napja vették le a gipszet. A végeredmény láttán alig hitt a szemének a fekete démon.  „Az orvosom egy zseni, mert sokkal jobb lett, mint amire számítottam. Top 10-es az orrom, olyan szép és egyenes, amilyet még vonalzóval sem lehet rajzolni” – áradozott új orráról Cristofel kedvese, ám azt nem árulta el, hogy ki fizette a méregdrága plasztikai műtétet. Csupán annyit tudni, hogy Veronika ajándékba kapta a beavatkozást, ami 800.000 forintba került.

VV Veronika

Veronika elégedetlen volt régi orrával (balra)

Veronika a műtétből nem érzett semmit, de jelenleg is be van dugulva az orra, és nehezebben kap levegőt. Az egykori VV lakónak még egy ideig vigyáznia kell új testrészére, például nem hordhat napszemüveget, nehogy eldeformálódjon az orrnyerge, nem mehet szoláriumba és az edzőtermet is kerülnie kell.

Alekosz exe az ajkai feltöltetésén kívül – amit időről időre megcsináltat – nem tervez más műtétet.

A következő híreink is érdekelhetik:
VV Veronika

Eltűnt VV Veronika

2012. július 9. 12:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Damu Roland

A jogerősen 4 és fél év börtönre ítélt Damu Roland kedden rosszul lett és összeesett az utcán. Menyasszonya azonnal kórházba ...