2011. október 21. 9:58.

palacsinta Az étvágygerjesztő ételreklámok és a plakátokról csábító szendvicsek, jégrémek és palacsinták láttán mindenki legszívesebben beleharapna a guszta falatokba. Ám nem minden az, aminek látszódik, ugyanis a kívánatos ételeket ragasztóval, disznózsírral, étolajjal vagy egy kis műanyaggal varázsolják tökéletes kinézetűvé.

Fagylalt

A hőmérsékletre kényes ételt nehéz úgy lefényképezni, hogy annak látszódjon ami, így egy kis disznózsír és Karo szirup keverékéből gyártják a fényképezésre termett tökéletes jégrémet.

Palacsinta

Az egymásra tornyozott amerikai palacsintákon csillogó, ellenállhatatlan szirup sem mindig az, aminek hisszük, ugyanis előfordul, hogy igazából étolaj csepeg le róla.

Jégkocka

A filmekben nagyon nehéz kívánatossá tenni a jégkockát, így itt is trükk segítségével próbálják elérni a kívánt hatást és akril- vagy műanyagdarabokat használnak fel a cél érdekében.

Sült hús

Egy kis cipőpaszta csodákra képes, ugyanis ha a nyers húst bekenjük vele, akkor pont úgy néz ki, mintha most vettük volna ki a sütőből.

Gőzölő étel

Egy gőzölős vasaló segítségével nagyon egyszerű azt a hatást elérni, hogy azt higgyük, az ínycsiklandó étel épp most készült el.

Sörhab

A tökéletes sörhab elérése sem olyan egyszerű, de ha van nálunk egy kis szilikongél, némi por és víz, akkor megalkothatjuk a legszebb sörhabot.

Villán maradó tészta

A reklámfilmekben a gőzölgő tészta mindig a villán marad, de hogyan? Ragasztónak köszönhetően. A fehér Elmer’s ragasztó remekül működik a piték rögzítésénél és a zabpehelyhez használt tejként is.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nyúlhúsból készülő ételek versenye

Nyúlhúsból készülő ételek versenye

2011. október 11. 15:12.
Az ételek negyedét kidobjuk

Az ételek negyedét kidobjuk

2011. február 23. 19:30.
A szép dekoltázs titka

A szép dekoltázs titka

2011. február 23. 13:20.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2556 w=320 h=80 float=left]Péntek hajnalban leesett az első hó Magyarország legmagasabb hegycsúcsain. A hét elejéhez képest a hőmérséklet ugyan ...