2010. július 2. 18:01.

csili Szinte hihetetlen, hogy kilencven év telt el a Csili életében, generációk nőttek fel szórakoztató és kulturális műsorain. Mai napig a legnépszerűbb kulturális létesítmény, ahol Pesterzsébet, Dél-Pest és a környező városrészek lakói kedvük szerint válogathatnak a hasznos és szórakoztató elfoglaltságok közül.

1917-ben épült a kulturális komplexum, az ünnepélyes átadásra 1918. március 2-án került sor az akkori Csillag utcában, amit ma már Nagy Győry István utcának hívnak. A megépítésének célja egy olyan kulturális központ létrehozása volt, ahol kicsitől nagyig mindenki találhat magának hasznos és szórakoztató foglalkozást.

Az intézményben a szabadidő eltöltéséhez minden adottság megvan, számtalan kisebb-nagyobb termeiben nyelvoktatások, zenei képzések, akkreditált tanfolyamok sokasága várja a tanulni és szórakozni vágyó embereket. A napi több száz ide látogató számára könyvtár, étterem, valamint különféle klubok találhatók és színesítik a szabadfoglalkozások területét.

A nyári programok szintén vonzóak: táborok, dinamik aerobikfoglalkozás, kosárfonás, mozaikkép készítés és még sok érdekesség. A programokat ingyenesen lehet igénybe venni, bárki számára nyitva áll érdeklődésnek megfelelően.

/Forrás: www.csili.hu/

A következő híreink is érdekelhetik:
14. Csabai Kolbászfesztivál

14. Csabai Kolbászfesztivál

2011. október 4. 9:16.
10. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

10. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2011. augusztus 4. 11:59.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=194 w=100 h=240 float=left]Pezsgő élet lesz a nyáron is a Nagytétényi Kastélymúzeumban, melynek gyönyörű barokk kastély épülete a XVIII. ...