2013. április 8. 15:50.
Egészség tippek: A csoki többé nem hizlal? közzétéve, a(z) Egészség megőrzése témában, S. Julia által. Tovább is van..
Az Amerikai Kémiai Társaság vegyészkutatói olyan alacsony zsírtartalmú csokoládét mutattak be, amely – bizonyos folyadék hozzáadásával − megőrzi eredeti ízét és állagát. Egyes kutatók már korábban is kísérleteztek a csokoládé zsírtartalmának csökkentésével, viszont ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, hiszen a csokoládé selymességét és állagát épp a benne lévő zsírnak lehet köszönni. Ezt nehéz más anyaggal …
A tovább olvasáshoz az eredeti cikk megtekintése szükséges..
A csoki többé nem hizlal?
A(z) A csoki többé nem hizlal? bejegyzéshez hasonló:
A(z) A csoki többé nem hizlal? nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..
Hozzászólás írása (A csoki többé nem hizlal?):