2013. április 8. 15:50.

Egészség tippek: A csoki többé nem hizlal? közzétéve, a(z) Egészség megőrzése témában, S. Julia által. Tovább is van..

A csoki többé nem hizlal?

Az Amerikai Kémiai Társaság vegyészkutatói olyan alacsony zsírtartalmú csokoládét mutattak be, amely – bizonyos folyadék hozzáadásával − megőrzi eredeti ízét és állagát. Egyes kutatók már korábban is kísérleteztek a csokoládé zsírtartalmának csökkentésével, viszont ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, hiszen a csokoládé selymességét és állagát épp a benne lévő zsírnak lehet köszönni. Ezt nehéz más anyaggal …

A tovább olvasáshoz az eredeti cikk megtekintése szükséges..

A csoki többé nem hizlal?
A(z) A csoki többé nem hizlal? bejegyzéshez hasonló:
Csoki, mint csodaszer

Csoki, mint csodaszer

2015. június 17. 11:50.
Együnk rebarbarát csoki helyett!

Együnk rebarbarát csoki helyett!

2014. március 13. 15:50.
A(z) A csoki többé nem hizlal? nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (A csoki többé nem hizlal?):

A következő híreink is érdekelhetik:
Csoki, mint csodaszer

Csoki, mint csodaszer

2015. június 17. 11:50.
Együnk rebarbarát csoki helyett!

Együnk rebarbarát csoki helyett!

2014. március 13. 15:50.
Ezt olvasta már?
pollen2

Egészség tippek: Vigyázat! Melegfront és migrén várható közzétéve, a(z) Egészség megőrzése témában, Mónika által. Tovább is van.. Hétfőn nyugodt ...