2012. augusztus 13. 14:17.

Brózik Klári, a Jóban Rosszban korábbi sztárja egy év kihagyás után visszatért a TV2-höz, ám nem a napi sorozat stábját, hanem a The Voice csapatát erősíti ezentúl.

Brózik Klárit a Jóban Rosszban főszereplőjeként ismerték meg a tévénézők, ám a színésznő tavaly ősszel kiszállt a sorozatból és New Yorkba költözött nyelvet tanulni. Most visszatért Magyarországra, hogy a TV2 ősszel induló tehetségkutatójában, a The Voice-ban segédkezzen.

„Két hónapja jelentkezett a TV2, hogy csatlakozzak hozzájuk, és segítsem a munkát. A Voice csapatába tartozom, művészeti munkatárs vagyok” – mondta Klári, aki korábban elvégezte a TV2 Akadémiát és a Jóban Rosszban napi sorozatban is segédkezett már a háttérben.

Brózik Klári

Brózik Klári munkát kapott a The Voice-ban

“Itt, a Voice-ban fel tudom használni a színészi múltamat, tudom kamatoztatni a színpadi és a zenei tapasztalatomat egyaránt, hiszen ez egy zenei show-műsor. Háttérinterjúkat készítek a versenyzőkkel, miközben segítem őket a tapasztalataimmal. Akinek szüksége van bármilyen tanácsra, az nyugodtan hozzám fordulhat” – mesélte új munkájáról a színésznő.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kembe Sorel

Közmunkán a Jóban Rosszban sztárja

2012. november 12. 12:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
tűzijáték

Augusztus 20-a az Államalapítás Ünnepe, amit hazánkban szinte minden településen megünnepelnek. A hagyományőrzés mellett fesztiválok, zenés-táncos mulatságok, koncertek, kirakodóvásárok és ...