2012. május 26. 2:16.

A Megasztár 6. szériájának nyertese és 2012-ben az év Hangja Radics Gigi lett.

Péntek este két fantasztikus hangú énekesnő, Radics Gigi és Szakos Andi csapott össze, hogy kiderüljön, ki nyeri meg a 2012-es Megasztárt. A döntő rengeget meglepetésprodukciót tartogatott, Gigi és Andi mellett az egész Mega-család színpadra lépett: a kiesett versenyzők és a korábbi szériák győztesei is énekeltek. Na és egy világsztár, Flo Rida is fellépett a finalistákkal, sőt rögtön a rap koronázatlan királya indította a műsort.

Az este folyamán a zsűri már nem kritizálta, nem bírálta Gigit és Andit, hiszen mindkét énekesnő tökéletes produkciókat adott elő.

Andi és Gigi

A Megasztár döntősei: Szakos Andi és Radics Gigi

A döntősök először egy-egy Celine Dion számmal készültek. Szakos Andi a Can’t Help Falling in Love című dalt, míg Radics Gigi a Titanic betétdalát énekelte. A második körben a női duettek következtek. Szakos Andi a Megasztár előző győztesével, Tolvai Renátával énekelte Christina Aguilera Ain’t no other man című számát, majd egy még szenzációsabb páros, Gigi és Tóth Vera lépett színpadra és New Yorkba repítette a közönséget.

Flo Rida még egy dallal megörvendeztette a nézőket mielőtt a Pannónia fesztiválra ment, majd az amerikai rap fenegyereke után folytatódtak a Mega-duettek. Andi Caramellel Louis Armstrong szívhez szóló számával, a What a wonderful world-del nyűgözte le a nézőket, míg Radics Gigi Király Viktorral az I believe i can fly című számot adta elő. Az elmúlt 10 év Megasztár döntősei is színpadra léptek egy közös produkcióval, majd Gigi és Andi utolsó megmérettetése, a párbajdal következett. A lányok a Lady Marmalade-dal megőrjítették a közönséget, de a felemelő pillanatok után a feszültség a tetőfokára hágott, ugyanis eljött az eredményhirdetés ideje.

Radics Gigi és Szakos Andrea – Párbaj dal

A zsűrinek nem volt beleszólása, hogy ki nyeri meg idén a Megasztárt, csak és kizárólag a nézői szavazatok döntöttek. A szavazás állása sokáig szoros volt, végül a közönség úgy döntött, hogy 2012-ben Radics Gigi legyen a Megasztár. Gigi a megtisztelő cím mellé 12 millió forintot, egy elektromos autót és egy álomnyaralást nyert, továbbá 1 évig egy rózsadombi luxuslakásban lakhat és szintén 1 évig a Heavy tools öltözteti a legújabb divat szerint.

A Megasztár győztese: Radics Gigi

A Megasztár 6 győztese: Radics Gigi

A következő híreink is érdekelhetik:
Radics Gigi

Radics Gigi szűzen akar férjhez menni

2012. november 28. 17:06.

Hozzászólás írása:

  1. sukár szerint:

    sok sikert az elkövetkezendő életedhez, kicsi leány :) )

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Eurovíziós Dalfesztivál

Az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjéből (május 24.) újabb 10 produkció jutott tovább, így összeállt a döntős mezőny. A május 24-i ...