2011. június 22. 11:47.

porsche Egy amerikai kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a Porschéval rendelkező férfiak tényleg vonzóbbak-e a nők szemében vagy sem. 1000 nő és férfi válasza alapján kiderült, hogy az erősebbik nem azon tagja valóban imponálóbbak a hölgyek részére, akiknek luxustárgyaik vannak – azonban csak rövid távon.

A kutatás eredményéből kiderült, hogy a férfiak esetében a Porsche ugyanazt a célt szolgálja, mint a pávának a nagy és színes tolla. Ám míg a páva a potenciális nőstény előtt illegeti magát díszes tollazatával, addig a férfiaknak azért kell a hivalkodó luxuscikk, hogy randilehetőségeket szerezzenek maguknak. Ez a stratégia azokra férfiakra igaz, akik a hosszú távú párkapcsolat helyett rövid, elkötelezettség nélküli kalandokra vágynak.

A nők körében vonzó egy olyan férfi, aki luxuskategóriás autó birtokosa, azonban csak a futó románcok erejéig, házastársként nem preferálják a Porsche-tulajdonosokat. A hölgyek többsége úgy gondolja, hogy aki méregdrága autóval akarja magára felhívni a figyelmet, az csupán elkötelezettség nélküli szexet akar.

A férfiak véleménye szerint imponáló a nőknek a luxusautó.

A nőkre nem jellemző az a teória, miszerint azért költekeznek látványosan, hogy felkeltsék a másik nem figyelmét. Persze a hölgyek is előszeretettel vesznek drága holmikat, de nem a románc iránti vágy hajtja őket.

A következő híreink is érdekelhetik:
30 milliós Porsche gyulladt ki az M7-esen

30 milliós Porsche gyulladt ki az M7-esen

2011. augusztus 18. 8:11.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1710 w=320 h=80 float=left]Október 1-jétől megszűnhet az üdülési csekk adókedvezménye, ha a parlament elfogadja a költségvetési bizottság módosító javaslatát. ...