2012. január 30. 14:38.

fegyver_0 Egy férfi a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletét szemelte ki magának rablás céljából. A fiatalembernél hiába volt fegyvernek látszó tárgy, az egyenruhások lefegyverezték, és őrizetbe vétele mellett büntetőeljárást indítottak ellene – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőrkapitányság szóvivője január 30-án.

Hétfő délelőtt egy 20 éves férfi bekéredzkedett a rendőrség épületébe azzal az ürüggyel, hogy mosdóba szeretne menni. Be is ment az illemhelyre, ám amikor onnan kifele jött, az ügyeletnél álló két egyenruhásnak szegezett egy fegyvernek látszó tárgyat és utasította őket arra, hogy adják át az értékeiket. A férfi rossz lóra tett, mert a rendőrök testi kényszert alkalmazva elvették tőle az éles fegyvernek látszó eszközt és megbilincselték. A fiatalember őrizetbe került és eljárás indult ellene fegyveresen elkövetett rablás kísérletének bűntette miatt – mondta a százados.

A következő híreink is érdekelhetik:
Egymás után két bankot akart kirabolni

Egymás után két bankot akart kirabolni

2010. október 26. 23:35.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3190 w=320 h=80 float=left]Nem Tarlós István ötlete, hanem egy kerületi polgármester javaslata a 10.000 forintos úthasználati díj bevezetése. A ...