2013. január 3. 16:32.

A tehetségkutató 20 éves felfedezettje szerelem helyett énekesi karrierjét választotta és szakított párjával.

Berkes Olivér úgy érezte, nem tud egyszerre magánéletére és a The Voice-ra is elegendő időt szánni, ezért választani kényszerült szerelem és karrier között. Olivér szakított azzal a lánnyal, aki anno a tehetségkutató válogatásán szurkolt továbbjutásáért, és aki nem sejthette, hogy pont a The Voice miatt ér véget kapcsolatuk.

„Csodás hónapok voltak, de sajnos az idő szűke miatt már nem tudtunk úgy kapcsolatban lenni egymással, ahogy kellett volna. Nagyon örülök a Voicenak, óriási lehetőség, de rengeteg elfoglaltságot jelent. A volt kedvesemnek pedig tanulnia kell, így egyszerűen nem jutott időnk egymásra és emiatt nem működött már. Megbeszéltünk mindent és elváltak útjaink” – árulta el az énekes, aki az ünnepeket már szingliként töltötte. A szakítás ellenére Olivér nem csügged, ugyanis exével barátok maradtak.

Berkes Olivér

Berkes Olivér (Fotó: voice.hu)

A The Voice felfedezettje most csak a tehetségkutatóra akar koncentrálni, ám bízik benne, hogy nem marad sokáig egyedül, ugyanis az igazi boldogság azt jelenti számára, ha a magánélet és a munka terén is rendben vannak a dolgai.

„Nyitott vagyok arra, hogy találjak egy olyan lányt, aki el tudja fogadni, amit csinálok és azt is, hogy ez sok időmet el is veszi. Nekem a zene, az éneklés a szenvedélyem, de azt gondolom, a karrier mellett szüksége van az embernek társra is” – jelentette ki Olivér, akinek csupán egy fontos kívánalma van leendő barátnőjével szemben.

„Nagyon szeretem, ha megnevettet, akár egy üzenete is legyen annyira vicces, hogy felkacagjak. Egyébként nincs meghatározott elvárás. Működjön egyszerűen a kapcsolatunk, mindenféle taktikázás és terv nélkül” – mondta az énekes.

A következő híreink is érdekelhetik:
Pál Dénes

Szakított a The Voice szerelmespárja

2013. január 3. 17:14.
Puskás Peti

Puskás Peti szakított szerelmével

2012. október 15. 16:06.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Ördög Nóra

Egyelőre kérdéses, hogyan folytatódik Ördög Nóra televíziós karrierje a szülés után, ám várhatóan az X-faktor 4 nélküle rajtol.A terhesség ötödik ...