2012. április 28. 8:05.

A Zöld Pardonnak nincs építési engedélye, de azért felhúzta a szórakozóhely második szintjét és néhány nap múlva már nyitni szeretne.

A Zöld Pardon nem kapta meg a tervezett nyitásra – április 19. – a szükséges engedélyeket, így a mai napig nem nyitotta meg kapuit, ám a döntés ellen fellebbezéseket sem nyújtott be. Az építkezési munkálatok leállításáról és az engedélyek elutasításáról szóló 12. kerületi határozat ellenére a szórakozóhely nem hagyta abba az építkezést. A napokban elkészült az ideiglenesre szánt építmény második szintje, ahova a ZP zártkörű klubját, a Szeparét helyeznék.

A munkálatok közben a szórakozóhely a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel is konfrontálódott, ugyanis átfúrtak a Rákóczi híd háromsávos lehajtója alatt, és feltörték a szomszédos irodaház parkolóját, miközben a csatornát építették, de nem kértek hozzá engedélyt. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő soron kívüli birtokvédelmi eljárást kért, így a rendőrök állították le a ZP munkagépeit.

zöld pardon

Napokon belül nyithat a Zöld Pardon?

A Zöld Pardon tulajdonosa mindennek ellenére optimistán látja a jövőt és két héten belül nyitni szeretne.

A következő híreink is érdekelhetik:
Zöld Pardon

Tankcsapdával nyit a Zöld Pardon

2012. március 28. 18:46.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bozont

A Megasztár 7. döntőjében, a kedvenc dalok estéjén Nagy Kristóf Bozontnak kellett búcsúznia a tehetségkutatótól. A kedvenc dalok döntőjén mindenki ...