2012. augusztus 2. 12:55.

2012 őszén startol a TV2 legújabb tehetségkutatója a The Voice – Magyarország hangja. Nem csak az énekesek válogatása zajlik, hanem a zsűrié is. A legközelebb Caramel és Malek Andrea áll ahhoz, hogy mester legyen.

A TV2 már korábban elárulta, hogy a The Voice ítészei csak országszerte elismert zenészek, énekesek lehetnek. Szerencsére hazánk nem fukarkodik a kiváló művészekből, így hónapok óta folynak a tárgyalások és egyezkedések, hogy kik kapjanak helyet a műsorban.

Jelenleg a Megasztár-győztes Caramel és Malek Andrea áll a legközelebb ahhoz, hogy mesterként részese legyen a szuperprodukciónak. Sőt, egyes információk szerint Caramellel már le is szerződött a csatorna.

Úgy tudni, hogy a TV2 nem kisebb emberekkel tárgyalt eddig, mint Somló Tamás, Hevesi Tamás, Kóbor János és Deák Bill Gyula, de szóba került Mező Misi (a Magna Cum Laude frontembere) és Fehér Balázs (a The Carbonfools énekese) neve is, sőt korábban Ákos és Lagzi Lajcsi nevét is emlegették.

Malek Andrea

Malek Andrea öccsével rivalizálhat

Malek Andrea helyére több művésznő is pályázott, például a jelöltek között volt Szinetár Dóra, akinek a férje, Bereczki Zoltán a Megasztárban zsűrizett. Szulák Andrea neve is szóba került, de őt végül egy reklámszerződés miatt húzták ki a listáról.

Ha valóban Malek Andrea lesz a The Voice női ítésze, akkor a művésznő szembekerül a rivális tévécsatornán, az X-Faktorban mentorkodó öccsével, Malek Miklóssal, ami izgalmas versengést eredményezhet.

A következő híreink is érdekelhetik:
Magyarország hangja

Október 12-én indul a The Voice

2012. szeptember 21. 17:06.
The Voice

A The Voice mesterei

2012. augusztus 7. 9:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
sziget

Idén immár 20. alkalommal rajtol el a nyár legnagyobb fesztiválja, a Sziget. A mínusz kettedik nappal augusztus 5-én indul és ...