2011. október 25. 10:11.

angelina-es-gyerekei Angelina Jolie a Mammut bevásárlóközpontba vitte gyermekeit hétfő este. Amíg a négy kisebbik csemete ugrabugrált a játszóházban, addig a két nagyobb fiú a játékboltokban vásárolgathatott testőr kíséretében. A sztáranyuka és gyermekei jól érezték magukat a játszóházban, hétköznapi családként játszottak és lehetséges, hogy hamarosan ismét a Mammutba látogatnak.

Míg Brad Pitt zombis filmjét forgatta Kőbányán, addig Angelina Jolie sem unatkozott, 6 gyermekével kiruccant a Mammut II. bevásárlóközpontba.

A nyilvános sétára a színésznőt két testőre is elkísérte. Míg a négy kisebb gyermek, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne a Kölyök Parkban ütötte el az időt, addig a két nagyobb fiú, Maddox és Pax a szomszédos játékboltban nézelődött. Mind a két fiú vásárolt magának egy-egy játékot, egyikük egy lövöldözős videojátékkal lett gazdagabb, másikuk egy nagyméretű legós-dobozt szorongatott a kezében.

Angelina mindenféle allűr nélkül járt-kelt a játszóházban, végig gyermekeivel játszott és szinte beleolvadva a többi hétköznapi anyuka közé – mondták a Kölyök Park munkatársai.

Kifele menet a sztáranyuka megkérdezte gyermekeitől, hogy jól érezték-e magukat, mert ha igen, akkor legközelebb is eljöhetnek ide játszani – kapta el a beszélgetést egy riporter. A népes család láthatóan jól szórakozott a fél órás kimenő alatt, így nem kizárt, hogy a kicsik miatt többször lesz látható a hollywoodi színésznő a Mammutban.

A következő híreink is érdekelhetik:
Angelina és Brad

Angelina Jolie lemondta az esküvőt

2012. május 29. 14:36.
Angelina Jolie újra terhes

Angelina Jolie újra terhes

2012. január 19. 11:11.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2570 w=320 h=80 float=left]A jófiú, Csaba és a kubai macsó, Cristofel csapott össze a Való Világ 5 első párbaján. ...