2012. december 20. 20:43.

Az X-faktor ezüst – és bronzérmese egy budapesti közös albérletben folytatja életét.

Antal Timi és Csobot Adél Magyarországon szeretné beindítani karrierjét. Ám van egy kis bökkenő: Nagykároly 300 kilométerre van Budapesttől, Bánffyhunyad pedig 400 kilométerre. Az X-Faktor két döntőse ezért úgy határozott, hogy maga mögött hagyja Erdélyt és Budapestre költözik, mitöbb közös albérletet keres.

Csobot Adél és Antal Timi

Csobot Adél és Antal Timi összeköltözik

„Azt beszéltük Timivel, hogy összeköltözünk. Én hiszek abban, és szerintem Timi is így gondolja, hogy működhetne ez a dolog. Kialakult közöttünk egy olyan kapcsolat, hogy nem csak úgy létezünk, hogy én vagyok Csobot Adél, ő meg Antal Timi, hanem hogy a kezdetektől fogva ezt a versenyt együtt kezdtük el, és együtt csináltuk végig. Az pedig, hogy mind a ketten eljutottunk a legjobb három közé, a döntőig, az különösen közel hozott bennünket egymáshoz. Bízunk abban, hogy sikerülni fog, hogy együtt lakhassunk” – mondta a ma már csak a magyar Marilyn Monroe-ként becézett Adél.

A lányok már javában keresik az albérletet ugyanis azt szeretnék, hogy mire visszajönnek a rövid erdélyi pihenésből, már legyen hol lakniuk. “Már néztünk albérletet, folyamatosan érdeklődünk. Mikorra otthonról visszajövünk Magyarországra, akkorra már kellene, hogy legyen egy kis lakásunk. Rajta vagyunk ezen a dolgon, meglátjuk, hogy alakul – mondta Timi.

Úgy tűnik, a két énekesnő nagyon eltökélt, nem rémíti meg őket, hogy a nagyváros dzsungelében, távol a családtól egyedül kell helytállniuk.

A következő híreink is érdekelhetik:
Antal Timi

X-faktor finálé, szombat: Antal Timi

2012. december 15. 20:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Oláh Gergő

Oláh Gergő történelmet írt az X-Faktorban. A fiatal énekes úgy nyerte meg a tehetségkutatót, hogy minden adásban rá szavazott a ...