2013. február 26. 16:59.

Egy pucér férfi kizárta magát a hotelszobájából. Pechére egészen a forgalmas recepcióig kellett elmennie, hogy segítsenek rajta.

A szerencsétlenül járt férfi reggelit rendelt szállodai szobájába, miután megette azt, kitette a folyosóra a maradékot – mindezt anyaszült meztelenül, ugyanis úgy gondolta, hogy senki nem mászkál arra. Pechére az ajtó becsukódott mögötte, a kulcs pedig bent marad, így teljesen pucéran állt a hotel folyosóján. Bárhogy is próbálta, sehogy sem sikerült a zárt ajtón keresztül visszajutnia a szobájába. Viszonylag hamar rájött, hogy az egyetlen megoldás, ha Ádám-kosztümben lesétál a recepcióra és elkéri a pótkulcsot.

A férfi minden kínos pillanatát megörökítette a szálloda biztonsági kamerája:

http://www.youtube.com/watch?v=VbjMXoqB54I&feature=player_embedded

A férfi két reggeliző tálcával tudta eltakarni magát, így indult el a folyosón a lift felé. Menet közben több szállóvendéggel is találkozott, akik szájtátva bámulták őt. Mikor végre odaért a lifthez, még kellemetlenebb szituációba került, ugyanis egy kisgyermekes anyával találta szemben magát, aki azonnal befogta kisfia szemét, nehogy a kicsi meglássa a meztelen valóságot. Az anya amint tudott, kimenekült gyermekével a liftből.

A férfi a földszintre érve folytatta útját. A két reggeliző tálcát maga elé és mögé tartva átsétált a forgalmas hallon, egészen a recepciós pultig, ahol halál nyugodtan arra kérte a hotel alkalmazottjait, hogy adjanak neki egy új kulcsot. A személyzet rezzenéstelen arccal közölte, hogy előbb igazolnia kell magát, így először személyit, majd jogosítványt kért tőle. Ekkor elborult a férfi agya, és csak ennyit mondott: „de hát teljesen pucér vagyok, nem látod?”

Azt sajnos nem tudni, hogy a pucér férfinak miként sikerült visszajutnia a szobájába.

A következő híreink is érdekelhetik:
Éden Krisztián

Orgia volt az Éden Hotelben

2012. május 22. 9:53.
18+

Éden Niki meztelenül a Playboyban (kép)

2012. április 27. 10:09.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
hőlégballon

Lezuhant egy hőlégballon február 26-án az egyiptomi Luxorban, a rajta utazó 19 turista meghalt. Friss: Magyar áldozata is van a ...