2011. november 8. 17:30.

vonat Kedd hajnalban halálos kimenetelű vonatszerencsétlenség történt. Budapest 17. kerületében egy tehervonat elütötte anyát és gyermekét. A 34 éves nő azonnal szörnyethalt, három éves gyermekét súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba – közölte Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. A tragédia a Rákos és a Rákoshegyi vasútállomás közötti szakaszon történt.

A 34 éves édesanya éjfél után 40 perccel, karjában gyermekével tilos helyen lépett le a robogó tehervonat elé. A nő a helyszínen életét vesztette, testét teljesen szétroncsolta a vonat. A 3 éves kisfiút kb. 100 méterre találták meg anyjától. A gyermeket a Heim Pál Gyermekkórházba szállították súlyos, életveszélyes fejsérüléssel.

Egyelőre nem tudni, hogy a fiatal nő öngyilkos akart lenni vagy véletlenül történt a tragédia. Szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit a rendőrség.

A MÁV közleménye szerint a vonat vezetője nem hibázott, mert tiltott helyen akart átkelni az asszony.

A következő híreink is érdekelhetik:
baba

10 évesen szült gyermeket egy kislány

2012. április 6. 14:32.
Elütötte a vonat, de túlélte

Elütötte a vonat, de túlélte

2012. január 12. 12:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2641 w=320 h=80 float=left]Az esküdtszék bűnösnek találta Michael Jackson orvosát, Conrad Murray-t gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. A bűnösséget kimondták, ...