2011. augusztus 3. 15:33.

koko Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok, profi világbajnok, volt ökölvívó kedd, kora este karambolozott autójával a főváros 11. kerületében. A balesetben három autó ütközött össze a 70-es főúton, a Kamaraerdei út felső éles kanyarjában. Kokó kocsija az árokba csúszott az ütközés során. A szemtanúk szerint egy Ford baloldala átlógott a másik sávba, ebbe csattant bele az ökölvívó Audija.

Koko autójának a bal első kereke kiszakadt a helyéről, és a Ford is mozgásképtelenné vált, azonban minden utas sértetlenül vagy könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt. A baleset olyan hirtelen történt, hogy egy harmadik kocsi is összekoccant a Forddal, mert nem tudott idejében megállni.

A roncsok láttán hihetetlen, hogy mind a három sofőr szinte sértetlenül szállt ki a kocsijából. Az autó utasai azért úszták meg komoly sérülés nélkül az ütközést, mert egyikük sem lépte túl a megengedett sebességhatárt.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körélményeit és okait, de az már biztosan kijelenthető, hogy mindegyik sofőr józan volt, ugyanis a szonda negatív eredményt mutatott a három vezetőnél.

A balesetnek két könnyű sérültje van, mindegyiket a helyszínen ellátták – mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Németh Cecília.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bajnai Gordon

Bajnai Gordon autóbalesetet szenvedett

2012. december 17. 11:52.
Kokó ismét ringbe száll

Kokó ismét ringbe száll

2011. március 7. 18:25.
Halálos baleset a Lágymányosi hídon

Halálos baleset a Lágymányosi hídon

2010. november 18. 12:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2013 w=320 h=80 float=left]A tóparti nyaralások elengedhetetlen része, hogy strandolás közben eszünk valami finomat a helyi büfében. A kínálat ...