Kategória: 15. kerület, Itthon |

Még több: :

2010. augusztus 13. 19:41.

üldözés A rendőrök autós üldözésbe keveredtek csütörtökön a 15. kerületben. Több autó is összetört a 130 km/órás száguldás során, de csodával határos módon nem sérült meg senki. A rendőrök lopott autók után kutattak, amikor a gyanús járművet észrevették.

A sofőr a rendőrök jelzése ellenére nem állt meg, hanem tovább hajtott. Mint utóbb kiderült, az autó vezetője ittas állapotban ült a volán mögött, és ezért nem akart az igazoltatásnál megállni. A rendőrök a száguldó autó után eredtek. A 130 km/órás száguldást a 15. kerületi autók sínylették meg. A Széchenyi és Kolozsvári utca kereszteződésénél négy autó rongálódott meg. Az egyik rendőrautó totálkárosra törött az üldözés következtében, míg a másik a kanyarban kisodródva, két civil, parkoló autónak ütközött. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

A 35 éves ittas sofőrt végül sikerült megállítani. A rendőrök kipakolták az autót, több bőrönd volt a kocsiban, de azokban semmi illegálisat nem találtak. A száguldó autóban három nő is ült, őket is előállította a rendőrség.

A következő híreink is érdekelhetik:
Áthajtott egy autós az IKEA üvegfalán

Áthajtott egy autós az IKEA üvegfalán

2012. március 15. 12:21.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=276 w=100 h=240 float=left]Két hete a Keleti pályaudvarnál ittas állapotban ütötte el a rendőrt a férfi, aki a rendőrök ...