2013. január 2. 15:46.

A férfiak nagy örömére elindult a meztelen időjárás-jelentés 2012 szilveszter éjjelén a PRO4-en.

2013. január 1-jétől minden hétköznap este, a 9 órási film után kerülnek képernyőre a meztelenkedő magyar időjósok. Adásról adásra három szexi lány – Mészáros Dóra, Sáfrány Emese és Dósa Kinga – szabadul meg blúzától és melltartójától miközben elmondja a nézőknek, hogy milyen időre számíthatnak a következő napokban. A lányoknak csupán a meteorológus szerepkör idegen, a vetkőzés nem, ugyanis már mindhárman álltak hiányos öltözetben kamera előtt.

Az idei első topless időjárás-jelentést Dórától hallhatták és láthatták a nézők. A hőfokokkal és a vidáman lubickoló hollandokkal foglalkozó bemondó kissé zavarban volt, miközben  megszabadult a bugyiján kívül minden ruhaneműjétől. A fedetlen keblű lány bakizott, mikor Moszkvát a magyar határra, Londont pedig valahová Grúzia környékére tette, de a szépségnek valószínűleg mindezt megbocsátják a férfiak.

Nézd meg 2013 első meztelen időjárás-jelentését!

A következő híreink is érdekelhetik:
Immunerősítő a mezítláb járás

Immunerősítő a mezítláb járás

2011. augusztus 23. 17:00.
A nőnap eredeti jelentése

A nőnap eredeti jelentése

2011. március 7. 17:25.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Jaclyn Swedberg

Jaclyn Swedberg kapta 2012-ben a gyorsan vetkőző dögös csajok legnagyobb kitüntetését: az év Playmate-je címet az USA-ban.Idén az év legszexibb ...