2011. február 21. 19:29.

ftc_0 Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója lett az esélyes a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöki posztjára. A jelölt még nem döntött, egyelőre türelmi időt kér a válaszadásra, mert mindenképpen egyeztetni akar olyan fontos személyekkel, mint a szakosztály vezetői és az anyaegyesület emberei. Kubatov Gábor péntekig kért és kapott haladékot a válaszadásra.

Kocsis Máté, az FTC alelnöke a labdarúgóklub jövőjéről is beszélt azon a sajtótájékoztatón, ahol bejelentette az elnökségi ülés eredményét. Mindenkit nagyon megleptek azok a vasárnap óta interneten terjedő hírek, miszerint az FTC egykori vezérigazgatója, Berki Krisztián visszatér a Zrt-hez. Erről a lépésről az ülésnek egyelőre semmilyen biztos értesülései nincsenek. Akik érdeklődnek a csapat visszavásárlása iránt, azok nem tudják, hogy kivel is kellene tárgyalni.

A jelenlegi többségi tulajdonos Kevin McCabe még novemberben jelentette be, hogy túl akar adni a futballcsapaton. Az FTC Labdarúgó Zrt. válságmenedzsere, Somogyi Ferenc sem tud semmit Berki jöveteléről. Információk szerint a sportegyesületnél nem fogadnák kitörő örömmel Berki Krisztiánt, mint a csapat új tulajdonosát.

A következő híreink is érdekelhetik:
Berki Krisztián

Kirúgták Berki Krisztiánt

2012. október 10. 11:19.
Berki Krisztián

Berki Krisztián civil nővel randizik

2012. május 17. 13:34.
Lesz új Malév?

Lesz új Malév?

2012. március 6. 10:56.
Lassan gyűjtenek a fradisták

Lassan gyűjtenek a fradisták

2011. április 12. 16:49.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=843 w=320 h=80 float=left]A rákkutatás tudományos fejlődését segíti a betegek együttműködésével létrehozott kutatóközpont, ahol a szakemberek új lehetőségeket tárnak ...