2011. február 23. 14:09.

vermes-krisztian Az Újpestnek félbe kellett szakítania a keddi edzést, ugyanis baleset történt. Vermes Krisztián olyan súlyosan megsérült, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A labdarúgócsapatnak egész szezonban nélkülöznie kell a hatszoros válogatott játékost. A sérülés egy összeütközés miatt történt, amiben a hátvéd jobb térdének a keresztszalagja szakadt el. Műtétek sorozata és hosszú lábadozás vár a focistára.

Vermes Krisztiánt az Uzsoki utcai kórházba szállították. Kétkapus játék közben a játékosok olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy a csapatkapitány jobb térde kificamodott és többszörös szalagsérülést szenvedett. A csapatkapitány első és a hátsó keresztszalagja, valamint a belső oldalszalagja sérült meg. Bár csonttörés nem történt, mégis súlyos a sérülés, ami elég ritka még a sport világában is. Krisztián felépülése lassú lesz és fél évig is eltarthat, valamint több operáción is át kell esnie a teljes gyógyulásig. Az első keresztszalag-műtét két hónap múlva lesz esedékes.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kikapott az Újpest és a Fradi is

Kikapott az Újpest és a Fradi is

2011. április 15. 22:11.
Összecsap az FTC és az Újpest

Összecsap az FTC és az Újpest

2011. április 1. 9:06.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=852 w=100 h=80 float=left]Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója lett az esélyes a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöki posztjára. ...