2011. november 21. 10:37.

soroksari-lovoldozo A rendőrség azonosította azt a férfit, aki szombat este lövöldözött a soroksári benzinkútnál. Országos elfogatóparancs van érvényben a 36 éves Cs. László János budapesti lakos ellen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kéri mindazokat, akik bármilyen információval tudnak szolgálni a képen látható férfiról, haladéktalanul hívják a 107-es vagy 112-es telefonszámot.

November 19-én, szombaton este az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont benzinkútjánál a biztonsági szolgálat emberei gyanúsnak véltek egy autót. Amikor ellenőrizni akarták a gépjárművet, annak sofőrje megpróbált elmenekülni. A biztonsági őrök fel akarták tartóztatni, ám a kocsiból többször rálőttek a biztonságiak autójára. Személyi sérülés nem történt, ám a menekülő kocsinak sikerült elhajtania. A biztonsági szolgálat riasztása során a rendőrség forró nyomon üldözni kezdte az autót.

A rendőrségnek sikerült azonosítani a lövöldöző férfit. A BRFK lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi Cs. László Jánost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látja Cs. László Jánost, ne próbálja meg feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget 107-es vagy 112-es telefonszámon.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2729 w=320 h=80 float=left]Nincs szükség a szmogriadó fenntartására Budapesten, így Tarlós István főpolgármester november 20-án, vasárnap megszüntette – adta ...