2012. december 21. 10:02.

Bálint Antónia 43 évesen is vállal szexi fehérnemű fotózást.

Az egykori szépségkirálynő fekete csipkés fehérneműben, egy budapesti hotel elnöki lakosztályában pózolt egy exkluzív fotósorozat kedvéért. Toncsinak nincs mit takargatnia, hiszen 43 éves anyukaként is remek formában van: a képek tanulsága szerint sok 20 éves lány megirigyelné alakját.

Bálint Antónia

Bálint Antónia szexi fehérneműben pózolt

Antónia elárulta, a sportnak köszönheti, hogy ilyen szuperül néz ki. A férfiak gyakran halmozzák el bókokkal, mint kiderült főként a szemét és a lábfejét dicsérik.

Bálint Antónia

Toncsi olyan remek alakkal büszkélkedhet, amit bármelyik 20 éves megirigyelhetne

“Keményen edzettem, hogy így nézzek ki. Öt kilót már leadtam, de még ugyanennyitől szeretnék megszabadulni. Meg szeretném mutatni, hogy attól még, hogy valaki szül egy gyereket, nem kell kontyba fognia a haját és elrejtőznie a konyha mélyére. Egy nő igazán csak a szülés után tud kiteljesedni. Általában a szememet dicsérik, de meglepő módon a lábfejemet is szokták. A férfiak egyébként gyakran meglepődnek rajta, hogy csak 36-os a lábam, de így is igazán nőiesnek tartják” – mondta Toncsi.

A fotózás a 2013-as Miss Australian Gold szépségversenyhez kapcsolódik, amelynek Bálint Antónia az arca.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bálint Antónia

Veri a lányát Bálint Antónia?

2013. január 11. 20:48.
Bálint Antónia

Bálint Antónia feltöltette ajkait

2012. december 19. 13:58.

Hozzászólás írása:

  1. jeno szerint:

    Ha megerdemli valamelyik lanya hogy veri verje

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Zámbó Krisztián

Önéletrajzi könyvet ír magáról az X-faktor legmegosztóbb versenyzője, Zámbó Krisztián.Krisztián fejében azután született meg a könyvírás ötlete, miután kiesett az ...