2012. július 18. 11:52.

A rendőrséghez fordult Bálint Antónia, akit egy megszállott rajongója már 7 éve szexuális ajánlatokkal bombáz.

„Hét évvel ezelőtt kezdődött az egész. Egyszer csak SMS-t kaptam valakitől, akinek az üzenete igen erőteljesen szexuális tartalmú volt. Nem mondom, hogy vulgáris lett volna, de tény, hogy kellemetlenül érintett. Aztán ezek az üzenetek hirtelen megszaporodtak” – emlékezett vissza a zaklatás kezdetére az egykori szépségkirálynő, majd hozzátette, hogy félelemérzete nincs, ugyanis megszállott rajongója nem fenyegette meg egyszer sem, az SMS-ek – szexuális tartalmukat leszámítva – inkább kellemetlenek, mint félelmetesek.

Bálint Antónia

Bálint Antónia éveken keresztül kapott szexuális tartalmú üzeneteket zaklatójától

„Fogalmam sincs, hogy néz ki a fiatalember, azt sem tudom, hol találkozhattunk pontosan, de tény, hogy bizonyos időközönként elkezd bombázni az üzeneteivel. Nem mondom, hogy mindennaposak a zaklatások, előfordul, hogy hosszú hónapokig nem is jelentkezik, de aztán csak újra beindul. Érdekes, hogy mindig ugyanarról a számról ír, vagyis ezek szerint nem tartott attól, hogy egyszer csak a rendőrséghez fordulok” – mondta Toncsi, akinél 7 év után betelt a pohár és feljelentette zaklatóját.

Antóniát hosszú órákon keresztül hallgatta ki a rendőrség, mely során az elmúlt évek történéseit kellett felidéznie, ami nagyon megviselte. Úgy tudni, hogy az ügy jó úton halad, ugyanis a hatóságnak sikerült azonosítania a szám tulajdonosát. A Bors úgy értesült, hogy egy 40 év körüli debreceni férfi lehet az elkövető.

Dr. Gerencsér András, Toncsi ügyvédje elmondta, hogy az ilyen esetben általában közmunkával vagy pénzbüntetéssel, esetleg szabadságvesztéssel lehet sújtani az elkövetőt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bálint Antónia

Megverték Bálint Antóniát?

2012. augusztus 31. 12:24.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Anikó

VV Anikó, a Való Világ 4. szériájából megismert fekete szépség ismét munkát kapott az RTL Klubtól. A Bele Való után ...