2012. november 21. 9:54.

Az ügyészség nem kérte Bándy Kata feltételezett gyilkosa, P. László előzetes letartóztatásának meghosszabbítását, ugyanis a férfi egy korábbi bűncselekmény miatt 1 év 4 hónapra börtönbe vonult – értesült a Népszava.

P. László ellen egy korábbi, vagyon elleni bűncselekmény ügyében született ítélet, mely szerint 1 év 4 hónap börtön vár rá. A férfi megkezdte a büntetés letöltését, így az ügyészség nem kérte előzetes letartóztatásának meghosszabbítását a Bándy-gyilkosság kapcsán.

A Népszava információi szerint a Pécsi Városi Bíróság még szeptember 18-án hosszabbította meg három hónapra P. László előzetesét, ami lejárt a napokban. A férfi egy korábbi bűncselekmény miatt 1 év 4 hónapig most biztosan börtönben lesz, ám ha a büntetését leüli, akkor sem távozhat szabadon. Ha nem születik addigra jogerős ítélet a gyilkosság ügyében, akkor az ügyészség ismét indítványozni fogja az előzetes elrendelését – mondta Petréteiné dr. Malomsoki Csilla, a Baranya Megyei Főügyészség szóvivője.

börtön

Börtönbe vonult Bándy Kata feltételezett gyilkosa

Bándy Kata, 25 éves rendőrségi pszichológust 2012. július 8-án hajnalban ölték meg Pécsett. Holttestét július 11-én találták meg. A feltételezett gyilkost július 14-én azonosították a rendőrök P. László személyében, akit miután elfogtak, részletes beismerő vallomást tett. A Pécsi Városi Bíróság aljas indokból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megszólalt Bándy Kata gyilkosa

2012. július 17. 18:07.
P. László

Megvan Bándy Kata gyilkosa

2012. július 16. 14:20.

Hozzászólás írása:

  1. kinga szerint:

    nem ő volt a tetes .

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Hoffmann Rózsa

Nem jár az élen a példamutatásban az oktatási államtitkár. Hoffmann Rózsa tiltott helyen várakozott autójával, amit mosolyogva el is ismert ...