2012. május 3. 8:35.

Szerda este beázott az Erzsébet téri Akvárium Klub, mert a tetőmedencéből szivárgott a víz. A szórakozóhelyen zajló koncertet félbeszakították, a helyet pedig kiürítették a szervezők.

Gépészeti hiba miatt víz szivárgott az Akvárium Klubba (korábbi Gödör Klub) május 2-án este. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a személyzet kiürítette a szórakozóhelyet, csaknem 1.000 embert kellett kiküldeni és az éppen zajló koncertet félbe kellett szakítani. A különböző blogokon terjedő hírek szerint ömlött a víz a szórakozóhelyre és elment az áram is. Az egyik vendég elmondása szerint a mosdóban vették észre, hogy fentről folyik be a víz és mire észbe kaptak, a szórakozóhely már vízben állt.

A rémhírekkel ellentétben nem alakult ki nagy probléma, nem szakadt be a medence alja, senki nem volt veszélyben és senki nem sérült meg, csupán technikai probléma alakult ki – mondta Muraközi Pétert, a klub programszervezője. A rendezők az emberek biztonsága érdekében lefújták a koncertet és kiürítették a helyet, de terveik szerint a csütörtöki programokat mindez már nem fogja érinteni.

Víz alá került az Akvárium Klub

Víz alá került az Akvárium Klub

A klub hivatalos Facebook oldalán sajtóközleményt adott ki, melyben az áll, hogy az Akvárium feletti medence gépészeti rendszere meghibásodott, emiatt víz került a Klub helyiségeibe, az elektromos rendszer pedig automatikusan kikapcsolt a víz hatására.

A hiba kijavításán folyamatosan dolgoznak a szakemberek. A befolyt vizet a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei szivattyúzták ki.

A következő híreink is érdekelhetik:
Akvárium Szilveszter 2012. – Budapest

Akvárium Szilveszter 2012. – Budapest

2012. december 19. 16:40.
hullám

Elmaradt a szumátrai cunami

2012. április 12. 18:17.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Áder János

Május 2-án az Országgyűlés megválasztotta Áder Jánost köztársasági elnöknek. Az Országgyűlés szerdai ülésén csak ez az egy napirendi pont szerepelt. ...