2011. július 25. 16:17.

lommunka A közelmúltban Szarvas meghirdette az ország legjobb munkáját, amit egy nyíregyházi pár nyert el. Az álomállás betöltőinek nincs más dolguk, mint hogy 30 napon keresztül teszteljék Szarvas szállodáit, kóstolgassák a helyi ételeket, valamint részt vegyenek a különböző eseményeken és élményeiket, tapasztalataikat blogon keresztül megosszák az érdeklődőkkel. Mindezért 500.000 forint üti a markukat.

Szarvas mihamarabb a turisták kedvelt úti célja szeretne lenni és ennek elérése érdekében hirdette meg pár hónapja az ország legjobb állását. A poszt betöltői 30 napon keresztül élvezik a város vendégszeretetét, részt vesznek a kulturális programokon, megkóstolja a helyi éttermek nevezetességeit és tesztelik a szállodai szobák kényelmét. Munkaköri leírásukban szigorúan csak a pihenés és a kikapcsolódás szerepel. Az egész augusztusban végzett kitartó munkáért 500.000 forintot fizet a város, amiért cserében csupán blogot kell vezetni a szerzett élményeikről.

Csaknem ezer jelentkező közül választotta ki a város, hogy kit lát egy hónapra vendégül. Nem volt egyszerű a döntés, de végül egy nyíregyházi pár mellett tette le voksát a zsűri. Tóth Erika és barátja, Kerekes Áron, valamint kutyusuk Denisz nagyon boldogok, hogy egy nyári hónapot a csodás Békés megyei városban tölthetnek.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1955 w=320 h=80 float=left]A rendőrség szerint meg akarta ölni családját az a férfi, aki vasárnap dél körül késsel támadt ...